Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Costa del sol ×
    • Fuengirola ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Fuengirola

Op zoek naar een goedkope vakantie Fuengirola? Last minute Fuengirola en all inclusive Fuengirola vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Fuengirola van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Fuengirola te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Fuengirola is een badplaats aan de Costa Del Sol in het zuiden van Spanje.

Lees meer

Populaire vakanties Fuengirola

Fuengirola - Leuke boulevard en toch authentiek

Fuengirola is gunstig gelegen, op slechts 25 kilometer van de internationale luchthaven van Malaga en tussen de bekende badplaatsen Torremolinos en Marbella. Van oorsprong was Fuengirola een vissersdorp maar het is uitgegroeid tot een belangrijke en moderne toeristische plaats met een 8 kilometer lang zandstrand en een lange boulevard, de Paseo Maritimo.

 

In het levendige centrum heerst nog een typisch Spaanse sfeer waar de tapasliefhebbers hun hart kunnen ophalen. Het centrale plein, Plaza de la Constitución, is onlangs nog gerenoveerd maar heeft zijn unieke sfeer behouden. Het centrum met de smalle straatjes, pleintjes en terrasjes biedt veel uitgaansgelegenheden en winkeltjes. Een wandeling naar de jachthaven over de boulevard is zeer de moeite waard. Je kunt genieten van het prachtige uitzicht over de zee en de vele palmbomen langs de boulevard zorgen voor verkoeling.

 

Aan het einde van het strand vind je één van de blikvangers van de badplaats, El Castillo Sohail. Dit prachtige Moorse kasteel heeft lange tijd dienst gedaan als fort van de stad. Tegenwoordig wordt het in de zomermaanden ook geregeld ingezet als cultureel centrum door bijvoorbeeld theatervoorstellingen, festivals en concerten te huisvesten.

 

In Fuengirola kun je ook goed uitgaan. De talloze bars bieden live muziek en je vind in de stad pubs, clubs en discotheken. Verder kun je goed winkelen en de gezellige markten bezoeken. In combinatie met één van de goede appartementen of hotels kun je hier genieten van een prima vakantie.