Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Costa Del Sol ×
    • Fuengirola ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Fuengirola

Fuengirola is een van de populairste badplaatsen aan de Costa Del Sol in Spanje. De prachtige lange stranden en de gezellige boulevard met winkeltjes, terrasjes en restaurants bieden de perfecte basis voor een heerlijke zonvakantie. En er is nog veel meer te beleven: bezoek het gezellige centrale plein, sla een balletje op een van de vele golfbanen, neem een kijkje bij het safaripark of breng een bezoek aan het kasteel van Fuengirola vanwaar je een prachtig uitzicht over zee hebt! Ook uitstapjes naar nabijgelegen badplaatsen als Torremolinos, Benalmadena, Malaga of Marbella behoren tot de mogelijkheden. Met warme zomers en zachte winters biedt Fuengirola je alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie. Bekijk de mooie hotels uit ons uitgebreide aanbod!

Lees meer

Populaire vakanties Fuengirola

Fuengirola - Leuke boulevard en toch authentiek

Fuengirola is gunstig gelegen, op slechts 25 kilometer van de internationale luchthaven van Malaga en tussen de bekende badplaatsen Torremolinos en Marbella. Van oorsprong was Fuengirola een vissersdorp maar het is uitgegroeid tot een belangrijke en moderne toeristische plaats met een 8 kilometer lang zandstrand en een lange boulevard, de Paseo Maritimo.

 Waarom op vakantie naar Fuengirola?

In het levendige centrum heerst nog een typisch Spaanse sfeer waar de tapasliefhebbers hun hart kunnen ophalen. Het centrale plein, Plaza de la Constitución, is onlangs nog gerenoveerd maar heeft zijn unieke sfeer behouden. Het centrum met de smalle straatjes, pleintjes en terrasjes biedt veel uitgaansgelegenheden en winkeltjes. Een wandeling naar de jachthaven over de boulevard is zeer de moeite waard. Je kunt genieten van het prachtige uitzicht over de zee en de vele palmbomen langs de boulevard zorgen voor verkoeling.

 Wat is er nog meer te doen in Fuengirola?

Aan het einde van het strand vind je één van de blikvangers van de badplaats, El Castillo Sohail. Dit prachtige Moorse kasteel heeft lange tijd dienst gedaan als fort van de stad. Tegenwoordig wordt het in de zomermaanden ook geregeld ingezet als cultureel centrum door bijvoorbeeld theatervoorstellingen, festivals en concerten te huisvesten. In Fuengirola kun je ook goed uitgaan. De talloze bars bieden live muziek en je vind in de stad pubs, clubs en discotheken. Verder kun je goed winkelen en de gezellige markten bezoeken. In combinatie met één van de goede appartementen of hotels kun je hier genieten van een prima vakantie.