Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Costa Del Sol ×
    • Estepona ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Estepona is een van de mooiste plaatsen aan de Costa Del Sol in Spanje. Het is een authentieke plaats met een Spaanse sfeer door de vele witte huisjes met bloempotten in het oude centrum. Een van de trekpleisters is de tuin van Costa del Sol. Hier staan bloemen centraal. Deze stad heeft nog meer bezienswaardigheden zoals Los Reales, de bergen rondom de stad, het Venus van Estepona standbeeld en Selwo Aventura. Selwo Aventura is een van de grootste themaparken van de Costa del Sol, een geweldig dagje uit! Naast al deze bezienswaardigheden wordt deze plaats voornamelijk bezocht door strandgangers. Je kunt tijdens je vakantie heerlijk genieten aan een van de beste en rustigste stranden aan de Costa del Sol.

Lees meer

Populaire vakanties Estepona

Estepona, Spanje

Estepona ligt in Spanje, ten westen van de Costa del Sol. De gemeente ligt langs de Middellandse Zee, waardoor er mooie stranden aanwezig zijn. Bij Estepona kun je het hele jaar door mooi weer verwachten. De gemiddelde temperatuur is dan ook 19 graden. Vanuit Marbella kun je met de auto in 20 minuten in Estepona zijn en het vliegveld Malaga in 60 minuten. Als je een vakantie naar Estepona boekt kun je de omliggende steden zoals Marbella en Malaga dus zeker bezoeken! Het heerlijke Spaanse eten is ook iets wat je absoluut niet mag overslaan! Een delicatesse is Sopa Campera, een soep met verse groenten zoals tomaten en asperges. De soep wordt geserveerd met brood, een beetje mint en fruit.

Heerlijke stranden in Estepona

Estepona heeft prachtige stranden, zelfs een aantal stranden met een Blauwe vlag status. De vlag is een internationale milieuonderscheiding, dit betekent dat er is aangetoond dat het strand schoon en veilig is. Bij de meeste stranden bevinden zich strandtenten en restaurants. La Rada, El Cristo en El Castor zijn gezinsvriendelijke en rustige stranden die in het centrum zijn gelegen. Ideaal voor gezinnen! Wil je niet relaxen op het strand maar actief zijn dan is kitesurfen op het El Saladillo strand een goed idee. Op het Purobeach is een van de beste beach clubs van de Costa del Sol maar je hebt ook Sonora Beach, TikiTano Beach en Heaven.