Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Costa De Almeria ×
    • Roquetas De Mar ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Roquetas De Mar

Als je toe bent aan een zonnige strandvakantie is Roquetas de Mar dé bestemming voor jou! Deze Spaanse badplaats aan de Costa De Almeria is erg in trek onder de toeristen. Je kunt hier van alles doen! Zonnebaden aan het strand, wandelen over de boulevard of het nachtleven in duiken. Dat is echter niet het enige, ook voor cultuurliefhebbers is Roquetas de Mar een aanrader. In het centrum van deze badplaats zijn vele historische monumenten te zien, waaronder een prachtige 17e eeuwse kerk, een enorm kasteel en de Arabische uitkijktorens van Cerrillos. Ga je met de kids op vakantie naar Spanje? Neem dan een kijkje in een van de aquaparken of het zee-aquarium. Deze zijn beide prima bereikbaar!

Lees meer

Populaire vakanties Roquetas De Mar

Roquetas de Mar, typisch Spaanse badplaats

Als je het over Spaanse badplaatsen hebt als Lloret de Mar en Salou denk  je gelijk aan massa toerisme uit Nederland. Dat ga je in Roquetas de Mar juist niet vinden. Vele Spanjaarden gaan jaarlijks naar Roquetas de Mar op vakantie, wat het een unieke sfeer geeft. Je kunt heerlijke tapas eten bij de honderden chiringuitos (strandhuisjes). Ook het centrum heeft op horeca gebied veel te bieden, met veel terrassen en cafés.

Voor de kids is er ook genoeg vertier. Je kut een familie fiets huren waarmee je met het hele gezin de regio kunt verkennen. Ook zijn er veel speeltuinen en hotels die springkussens, glijbanen en minigolf bieden. Veel opties dus! Een uitstapje naar de provincie hoofdstad Almeria is ook aan te raden. Met mooie bezienswaardigheden als de kathedraal en het fort Alcazaba kun je hier een aantal dagen goed vertoeven. Los van deze trekpleisters vind je hier ook brede zandstranden en vele sfeervolle terrassen. Zeker de moeite waard dus!

Ontdek de prachtige natuur van Roquetas de Mar

Voor de natuurliefhebbers is er in Roquetas de Mar genoeg te doen. Er zijn verschillende natuurparken die in de buurt liggen, zoals Cabo de Gata-Nijar of Sierra Maria-Los Vélez. Het eerstgenoemde park is de grootste in heel Spanje. Je vindt hier vulkanische rotsformaties en prachtige verlaten strandjes. Een strand dat we aanraden is Playa de los Muertos, waar je een prachtig uitzicht over de zee en rotsen hebt!