Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Cordoba ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Wil jij op vakantie naar het zuiden van Spanje? Denk dan eens aan Córdoba! Deze regio biedt naast zomerse temperaturen ook nog eens schitterende landschappen waaronder het berggebied Sierra Morena en de rivier Guadalquivir. Bezoek de vele historische bezienswaardigheden van de gelijknamige stad Córdoba zoals het hoogtepunt: de Mezquita kathedraal, of reis langs de ‘Pueblos Blancos’ en bewonder de mooiste witte dorpjes van Córdoba. Je bereikt deze vakantiebestemming al binnen 3 uur vliegen, dus waar wacht je nog op? Pak je koffers als je wilt genieten en boek die vakantie naar de Spaanse zon!

Lees meer

Populaire vakanties Cordoba

Wat te doen tijdens een vakantie in Córdoba?

De provincie Córdoba is met de gelijknamige stad gelegen in de regio Andalusië, in Zuid-Spanje. Tijdens een vakantie in Córdoba geniet je naast het heerlijke zonnetje ook nog eens van de prachtige steden die in deze regio gelegen zijn. De provincie wordt gedeeld door de rivier Guadalquivir en het berggebied Sierra Morena. Dit heuvellandschap is de perfecte bestemming voor een fietsvakantie. Je passeert een schitterende omgeving met vele witte dorpjes vol oude monumenten, gebouwen en Moorse kastelen. Proef na afloop de typische droge witte wijn uit deze streek terwijl je uitkijkt over de graanvelden, olijfbomen en wijngaarden. Word jij ook al enthousiast?

Vliegen naar Córdoba

Een vliegvakantie naar Spanje is ideaal; je arriveert al binnen een paar uurtjes op je vakantiebestemming! Córdoba heeft een kleine luchthaven, maar hier vliegen geen regelmatige passagiersvluchten naartoe. Daarom zijn de dichtstbijzijnde luchthavens voor een vakantie in Córdoba die van Málaga: Aeropuerto de Málaga-Costa del Sol (AGP) óf die van Sevilla (SVQ). Vanuit Nederland wordt er dagelijks op beide luchthavens gevlogen en de vliegreis duurt slechts 2,5 tot 3 uur. Je bent er dus zo!

Het weer in Córdoba, Spanje

Córdoba is een van de warmste provincies van Spanje. Vanwege de ligging helemaal in het zuiden van Spanje, komt dit vooral door de invloed van meerdere klimaten die hier samenkomen. In de zomer lopen de temperaturen gemakkelijk op tot over de 40 graden, ’s middags zal je dan ook niet veel Spanjaarden op straat zien. In de wintermaanden is er kans op langdurige neerslag, het kan dan erg nat zijn in deze regio. De beste reistijd voor een vakantie naar deze Spaanse vakantiebestemming is in het voor- of najaar. De maanden april, mei en oktober zijn het meest geschikt en zorgen ervoor dat jij optimaal kunt genieten van jouw tijd in Córdoba. 

Dus heb jij zin om de Spaanse zon op te zoeken tijdens een vakantie in Córdoba? Bekijk dan snel ons aanbod en boek vandaag nog!