Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Seychellen ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Mahe behoort tot een van de grootste eilanden van de Seychellen. Dit geweldige eiland beschikt dan ook over de hoofdstad Victoria. Hier woont ongeveer een derde van de bevolking van alle eilanden! Ontdek de geweldige uitgestrekte natuur door gave wandelingen te maken. Dit bergachtige paradijs heeft wel 68 witte palmenstranden op de 70 kilometer lange kustlijn, de een is nog mooier dan de ander. Door de schitterende blauwe lagune is Mahe een van de mooiste duikspots ter wereld. De zee heeft schitterende koralen, vissen en schildpadden. Van plan om op vakantie te gaan naar Mahe? Dan is de kans heel groot dat je in een van de luxe resorts verblijft!

Lees meer

Populaire vakanties Mahe

Een bezoek aan de hoofdstad van Mahe

Victoria is de hoofdstad van de Seychellen. Het stadje op Mahé is met 25.000 inwoners de kleinste nationale hoofdstad ter wereld! De hoofdstad ligt op een prachtige plek tussen het groen, aan de kust en ook nog eens aan de voet van een kleine berg. Victoria is een kleurrijk mozaïek van huizen met tinnen daken. Je kunt hier op bezoek gaan bij gezellige marktjes, een botanische tuin en het Seychellen Nationaal Museum dat opgericht is in 1964. Bezoek ook de prachtige tempel Sri Navasakthi Vinyagar dat bekend staat door de kleurrijke beelden!

Op duikvakantie in Mahe

Met meer dan 75 duikplekken is Mahé de meest diverse duiklocatie op de Seychellen! Twee van de beste duikplekken rond het eiland Mahé zijn Shark Bank en Port Launay Marine National Park. Het nationale park is het perfecte gebied voor beginners. De beschermde lagunes en ondiepe riffen zorgen voor een geweldige kleurrijke omgeving, dus zeker een aanrader! Wees niet bang, maar walvishaaien zijn vooral dol op dit gebied. Shark Bank is meer geschikt voor gevorderde duikers. Sterke stromingen trekken pelagische soorten aan, waaronder rifhaaien, brissantroggen, vleermuisvissen, barracuda's en soms walvishaaien (wah!). Vergeet dus niet om je onderwatercamera mee te nemen!


Op vakantie naar de Seychellen

De Seychellen bestaan uit ongeveer 115 eilandjes, waarvan er slechts 30 bewoond zijn. Mahé is het hoofdeiland, daarna volgen Praslin en La Digue. De beste periode om de Seychellen te bezoeken is van mei tot november. In deze tijd is het niet al te warm. Door het jaar heen is er een gelijkmatig klimaat; de temperaturen variëren van 24°C in juli en augustus tot 30 °C  in maart en april. Op Mahe vind je veel exclusieve resorts aan het strand. Naast de prachtige zandstranden en azuurblauwe zee beschikken de Seychellen ook over adembenemende natuurparken. Wil je zo snel mogelijk op reis naar de Seychellen? Pak je koffers en bekijk snel ons last minute aanbod!