Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Servie ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

In het zuidoosten van Europa vind je Servië: een heerlijke bestemming voor een vakantie vol cultuur, rijke historie en schitterende natuur. Om de hoofdstad Belgrado is vaak gevochten, en ondanks dat deze gevechten gelukkig tot een ver verleden behoren zijn de invloeden hiervan nog altijd zichtbaar. Naast deze schitterende hoofdstad vol historische hoogtepunten bezoek je in Servië ook het prachtige nationale park Derdap, de mooiste middeleeuwse gebouwen en het Kapaonik-gebergte. Na een dag vol sightseeing kom je tot rust in één van de luxe accommodaties, en duiken de liefhebbers van discotheken het bruisende nachtleven in!

Lees meer

Populaire vakanties Servie

Steden in Servië

Tijdens een vakantie in Servië is een bezoek aan de hoofdstad Belgrado een must. Deze zeer moderne stad is gelegen in Centraal Servië. Hier vind je een unieke mix van creativiteit, zeer vriendelijke locals en prachtige architectuur. Je vult er gemakkelijk de dagen met het bezoeken van winkeltjes en kunstgaleries en geniet er van de lekkerste lokale gerechten bij een van de vele restaurantjes. Novi Stad is ook het bezoeken waard, zeker voor de wat jongere reizigers. Hier vindt onder andere het jaarlijkse muziekfestival EXIT plaats wat keer op keer honderdduizend bezoekers trekt. 

Klimaat en reistijd

Servië beschikt over een gematigd landklimaat. Dit betekent warme, vochtige zomers en strenge winters. Van mei t/m september zijn met 25 graden de omstandigheden perfect om het land te verkennen en eropuit te gaan. Rond de wintermaanden ligt de temperatuur rondom het vriespunt. De kans op neerslag is echter kleiner, dus in de koudste maanden biedt Servië een prachtige bestemming voor een romantische vakantie. 

Activiteiten in Servië

In de steden in Servië geniet je tot diep in de nacht van een breed aanbod aan discotheken en bars. Ben je echter op zoek naar activiteiten gedurende de dag? Ook dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kun je er skiën, kajakken, hiken, raften, abseilen en nog veel meer. Door de schitterende natuur in Servië zijn de outdooractiviteiten erg geliefd.


Ben je gek op avontuur en verken je graag een wat onbekendere vakantiebestemming? Dan is een vakantie in Servië echt iets voor jou!