Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Oostenrijk ×
    • Tirol ×
    • Nauders ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vlak bij het drie landenpunt waar Oostenrijk, Zwitserland en Italië elkaar ontmoeten vind je het plaatsje Nauders. Als je meer houdt van een overzichtelijk en rustiger skigebied is Nauders echt een must-go voor jou! Dit skigebied, Nauders am Reschenpass – Bergkastel, is gelegen in Tirol, Oostenrijk. Nauders is een prachtig skigebied perfect geschikt voor families. Er is hier de mogelijkheid om te genieten van de rijk besneeuwde pistes, maar ook kan je na het skiën de adrenaline opzoeken op de 8 kilometer lange rodelbaan die het gebied rijk is. Ook in de zomer is Nauders een fijne vakantiebestemming. Geniet van de vele wandelpaden of ga het drielanden punt over en fiets door Oostenrijk, Zwitserland en Italië in slechts 1 dag.

Lees meer

Populaire vakanties Nauders

Skigebied Nauders- Bergkastel am Reschenpass

Nauders is een overzichtelijk skigebied in het zuid westen van Oostenrijk. Het skigebied  Nauders-Bergkastel am Reschenpass is hoog gelegen en daarom vrijwel de hele winter sneeuwzeker. Door de overzichtelijkheid van dit skigebied is het perfect geschikt voor families met kinderen. Bijna alle pistes komen uiteindelijk bij de gondel uit waardoor je weer terug bent waar je begon. Naast de ruime en overzichtelijke pistes kent het gebied ook mooie poedersneeuw pistes. Zo zijn er vijf skiroutes waar pistebully’s niet komen en dus verse poedersneeuw te vinden is. Voor de wintersporter die geniet van freestyle parken is hier ook zeker het plezier op te zoeken.

Nauders in de zomer

Voor een zomervakantie in de bergen ben je in Nauders aan het juiste adres. Net als in de winter, is ’s zomers Nauders ook een overzichtelijk en gemoedelijk gebied waar je goed terecht kunt met kinderen. Nauders is een prachtig gebied om lange wandelingen te maken, het kent maar liefst 300 kilometer aan wandelpaden. Naast de wandelpaden kent Nauders ook een groot scala aan fietspaden. Grenzend aan Italië en Zwitserland kent het gebied 2.000 kilometer aan fietspaden en ben je binnen no-time in één van de andere landen. Ook voor kinderen heb je hier leuke activiteiten, denk bijvoorbeeld aan Avonturenpark Goldwasser of neem een heerlijke duik in een van de bergmeren.

Het weer in Nauders

Nauders kent een perfect klimaat voor een goede skivakantie. In de winter is het er gemiddeld -3 graden en vanaf december ben je hier vrijwel sneeuwzeker door de hoogte van het gebied. In Nauders is het zelfs in maart nog gemiddeld -1 waardoor je hier later in het seizoen vaak ook nog kan genieten van de sneeuw. De gemiddelde temperatuur 15 graden en dus perfect om een flinke wandeling te maken en lekker te fietsen door het prachtige gebied.