Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Oostenrijk ×
    • Salzburgerland ×
    • Bad Gastein ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Bad Gastein

Op zoek naar een veelzijdige ski vakantie? Dan is Bad Gastein echt iets voor jou. Deze skibestemming is gelegen in het Gasteinertal in het Salzburgerland. Dit skigebied is geschikt voor beginners en families, maar ook voor gevorderden. Zo kan je naast prachtige pistes ook genieten van de vele off-piste mogelijkheden die dit skigebied kent. Daarbij kun je naast skiën namelijk ook genieten van de verschillende thermen die de stad kent. Naast een skigebied is Bad Gastein ook een heerlijk kuuroord. Geniet ’s ochtends van de bergen en sluit de dag af in een kuuroord waar je volledig tot rust komt. Geniet je liever na het skiën van een drankje in de apres-ski, is Bad Gastein ook de perfecte bestemming in Oostenrijk voor jou!

Lees meer

Populaire vakanties Bad Gastein

Bad Gastein als skivakantiegebied

Bad Gastein is voor jong, oud, ervaren en onervaren een geschikt skigebied. De bergen hebben skiafdelingen die aflopen tot in het dorp en deze bestemming kent 57 kilometer blauwe, 118 kilometer rode en 28 kilometer zwarte pistes. Gelegen in het Gasteinertal zijn de pistes van Bad Hofgastein en Sportgastein ook goed bereikbaar. Sportgastein is sneeuwzeker van half november tot begin mei. Het skigebied van Bad Gastein is toegankelijk voor iedereen en erg geliefd onder elk type skiër. Sluit je dag af in de apres-ski of in een kuuroord en jouw skivakantie is compleet.

Een vakantie Bad Gastein in de zomer

Bad Gastein is een bestemming die ook in de zomer niet zal vervelen. Er zijn hier verschillende mogelijkheden om lekker te ontspannen of om sportief bezig te zijn. Met meer dan 600 kilometer aan wandelpaden kan je genieten van de geweldige natuur die het gebied rijk is. Voor wat nodige afkoeling zijn er verschillende (natuur)baden, waar je een heerlijke duik kan nemen of rustig in kan relaxen. Ook is er in het Gasteinertal een golfbaan te vinden. Dit is één van de oudste van Oostenrijk. Kortom, ook in de zomer heeft Bad Gastein je genoeg te bieden.

Weer in Bad Gastein, Oostenrijk

Het weer in Bad Gastein varieert. Het gebied kent koude winters en matige zomers. Vanaf eind november begint de winterperiode en valt de eerste sneeuw. De maanden december, januari en februari zijn het meest geschikt voor de wintersportvakantie in deze regio. De koudste maand is januari, het is er dan  gemiddeld zo’n -4.8 graden. Wil je Bad Gastein bezoeken in de zomer? Dat kan ook. Het weer is dan aangenamer en heeft in de maanden juni, juli en augustus een gemiddelde tempratuur van 19 graden.

Wanneer je ook naar Bad Gastein wil afreizen, dit veelzijdige gebied zal jouw vakantie tot een succes maken! Verblijf in een luxe hotel of kies voor een knus appartement. Zijn je koffers al gepakt?