Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Nederland ×
    • Zeeland ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

In Zeeland zit je goed voor een vakantie aan zee of gewoon een gezellig weekendje weg. De Zeeuwse kust is al jaren een favoriete bestemming van veel vakantiegangers. Niet zo gek, want de zon laat zich in dit deel van Nederland het meest zien. Ga lekker uitwaaien op het strand in Kamperland of geniet van een hapje en een drankje in een van de strandpaviljoens van Zoutelande. Dagjesmensen vinden in steden als Middelburg, Goes en Vlissingen een leuke mix aan fraaie historische panden, trendy winkels en gezellige terrasjes. Eindig een vakantiedag in Zeeland met een pan beroemde Zeeuwse mosselen in een van de vele visrestaurants en je vakantie is compleet! Welke plaatsjes ga jij ontdekken?

Lees meer

Populaire vakanties Zeeland

De eilanden van Zeeland

Allereerst een paar leuke feitjes over het o-zo-mooie Zeeland! Deze provincie is gelegen in het zuidwesten van Nederland en bestaat uit een aantal schiereilanden dat ooit losse eilanden waren. Vandaar ook de naam: Zeeland. Momenteel zijn de schiereilanden: Sint Philipsland en Zuid-Beveland. Tholen, Schouwen-Duiveland, Noord-Beveland en Walcheren zijn voormalige eilanden. Zeeuws-Vlaanderen is geen eiland of schiereiland, maar behoort wel tot de provincie Zeeland. Elk gedeelte heeft zijn eigen unieke uitstraling en geeft een andere belevenis aan jouw bezoek aan deze gezellige regio!

Bezienswaardigheden in Zeeland

Tijdens een vakantie aan de Zeeuwse kust ga je je gegarandeerd vermaken. Bezichtig Neeltje Jans en kom meer te weten over de watersnoodramp en het verhaal achter de Deltawerken. Of wandel over de boulevard aan de Westerschelde tijdens een bezoek aan de havenstad Vlissingen. Deze boulevard is de langste van Nederland met talloze restaurants en terrassen die een prachtig uitzicht bieden over de voorbij varende zeeschepen. Ook het monumentenstadje Zierikzee is een aanrader; smul van een Zeeuwse bolus terwijl je langs de leuke huisjes en kleine straatjes wandelt. Tot slot is Sluis bij velen geliefd. De winkels, gezellige terrasjes en het leuke museum in de historische Belfort toren zorgen hier onder andere voor. Welke bezienswaardigheden komen op jouw lijstje?

Waar in Zeeland op vakantie?

Wanneer je in de zomer naar Zeeland op vakantie gaat, hoop je natuurlijk op mooi weer zodat je lekker kunt genieten van een zonnige vakantie aan zee! Maar ook tijdens andere seizoenen of minder weer telt Zeeland vele leuke plaatsen om een weekendje weg of midweek mee te vullen. Denk eens aan Vrouwenpolder, Zoutelande, Burgh-Haamstede of Kamperland! Kies jij voor een gezellig verblijf op de camping, voor een comfortabel vakantiehuisje op een van onze vakantieparken of toch liever een luxe hotel? Ontdek snel onze beste deals!