Monte Rosa

  • *
  • *
  • *
  • *

Lovcen, Zuid Westen, Montenegro

  • Midden in het Lovcen National Park
  • Combineer sport & ontspanning
  • Lekker eten in het restaurant
  • Charmant 4-sterrenhotel
Vanafprijs geldt op:
18 december 4 dagen
met 2 personen
inclusief vlucht vanaf Brussel Charleroi
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 350

Informatie over Monte Rosa

Monte Rosa is een luxe 4-sterren hotel in Lovcen. In dit hotel geniet je van een aangename vakantie. Het hotel wordt gemiddeld beoordeeld met een 7,9 door meer dan 20 reizigers. Bekijk snel de foto's en reviews van Monte Rosa voor meer informatie. Boek jouw vakantie naar Monte Rosa en geniet van een heerlijke vakantie in Montenegro!

Dit charmante hotel in Lovcen National Park is ideaal voor gezinnen. De klanten beschikken op 45. 0 kilometer over openbare transportmiddelen. De klanten verblijven op 45. 0 kilometer van de luchthaven. Het hotel ligt op 40. 0 kilometer van de haven. Er zijn in totaal 26 eenheden. Het bouwjaar van dit etablissement is 2014. Er is overal in het hotel wifi. De receptie is overdag niet geopend. De jongere gasten kunnen in kinderbedjes slapen (beschikbaar op aanvraag). Alle slaapkamers in Monte Rosa zijn rolstoeltoegankelijk. Huisdieren zijn toegestaan. Dankzij de verschillende dineeropties kan Monte Rosa aan de noden van alle gasten voldoen. De klanten zullen het ruime aanbod van entertainment, vrijetijdsactiviteiten en voorzieningen zeer op prijs stellen. Zakenreizigers kunnen gebruik maken van de zakelijke voorzieningen in het etablissement. Dit hotel biedt verschillende dineerervaringen aan. Er is een volledig programma met georganiseerde activiteiten voor sportliefhebbers en gasten die van een sportief verblijf houden.

Bovenstaande tekst over Monte Rosa is onder voorbehoud en kan per reis verschillen (bv. wat is wel/niet inbegrepen). De informatie van de door jou gekozen reis & aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, indien een reis staat geselecteerd.
Alle prijzen & boeken