Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Mexico ×
    • Yucatan ×
    • Riviera Maya ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Riviera Maya

Op zoek naar een goedkope vakantie Riviera Maya? Last minute Riviera Maya en all inclusive Riviera Maya vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Riviera Maya van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Riviera Maya te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! De mooiste zandstranden van Mexico vind je aan de Riviera Maya. Deze kuststrook in de streek Yucatan strekt zich uit van Cancun tot aan de Maya site van Tulum. Naast de witte zandstranden wordt het gebied omringd door de jungle en eeuwenoude bezienswaardigheden.

Lees meer

Populaire vakanties Riviera Maya

Riviera Maya - Eeuwenoude cultuur en witte stranden

Riviera Maya ligt aan de oostkust van het Mexicaanse schiereiland Yucatán. Je vind hier ruim 120 km aan parelwitte zandstranden die omringd worden door de groene palmbomen en het azuurblauwe water van de Caribische Zee. In deze zee vind je de mooiste duikbestemmingen, waardoor ook de duikliefhebbers hier graag komen.

 

Naast de vele stranden waar je heerlijk kunt ontspannen biedt Riviera Maya ook een prachtige cultuur en vele historische bezienswaardigheden. In het gebied vind je namelijk veel tastbare herinneringen aan de Maya's. Zo bezoek je in Tulum de ruïnes van een Mayastad of de grote piramide Ek-Balam en één van de zeven nieuwe wereldwonderen: Chichén Itza. Deze combinatie van cultuur en prachtige stranden maakt Riviera Maya een magische plek! Voor nog meer actie kun je de jungle gaan ontdekken. In deze tropische omgeving vind je verschillende grotten en andere adembenemende natuurwonderen. Sommige groten kun je zelfs al snorkelend verkennen!

 

In het gebied vind je veel luxe resorts direct gelegen aan de hagelwitte stranden. Met het prachtige weer, de onweerstaanbare stranden, de adembenemende onderwaterwereld en de indrukwekkende bouwwerken van de Maya's is Riviera Maya een echte historische parel aan de Caribische Zee.