Seasense Boutique

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

Belle Mare, Oostkust, Mauritius

  • Luxe Hotel in Belle Mare
  • Zeer populaire vakantie
Vanafprijs geldt op:
30 november 9 dagen
met 2 personen
inclusief vlucht vanaf Amsterdam
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 1490

Informatie over Seasense Boutique

Seasense Boutique is een luxe 5-sterren hotel in Belle Mare. In dit hotel geniet je van een aangename vakantie. Het hotel wordt gemiddeld beoordeeld met een 8,9 door meer dan 100 reizigers. Bekijk snel de reviews van Seasense Boutique voor meer informatie. Boek jouw vakantie naar Seasense Boutique en geniet van een heerlijke vakantie in Mauritius!

Adults-only hotel: Vanaf 18 jaar

Faciliteiten

Dit uitstekende boetiekhotel in het zuidoosten is exclusief voor volwassenen. Het pand telt 59 gastvrije units. Seasense Boutique is in 2018 volledig gerenoveerd. Gasten kunnen op de hoogte blijven van internet en WiFi in openbare ruimtes. Klanten zullen de 24-uurs receptie waarderen. Helaas zijn er geen wooneenheden waar gasten een kinderbedje kunnen vragen voor de kleintjes. Huisdieren zijn niet toegestaan ​​in Seasense Boutique. Bezoekers die met de auto komen, kunnen hun voertuig achterlaten op de parkeerplaatsen van de accommodatie. Gasten van Seasense Boutique kunnen profiteren van de aangeboden transferservice. Reizigers kunnen aan het eind van de dag ontspannen met het gevarieerde gezondheidsaanbod van deze accommodatie. Voor sommige services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Bovenstaande tekst over Seasense Boutique is onder voorbehoud en kan per reis verschillen (bv. wat is wel/niet inbegrepen). De informatie van de door jou gekozen reis & aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, indien een reis staat geselecteerd.
Alle prijzen & boeken