Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Mauritius ×
    • Oostkust ×
    • Belle Mare ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Belle Mare

Op zoek naar een goedkope vakantie Montego Bay? Last minute Belle Mare en all inclusive Belle Mare vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Belle Mare van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Belle Mare te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Belle Mare, een badplaats met prachtige witte zandstranden, ligt aan de Oostkust van Mauritius. Het is een ideale vakantiebestemming voor zonaanbidders en duikliefhebbers.

Lees meer

Populaire vakanties Belle Mare

Belle Mare - Onwerkelijk mooie stranden

Aan de oostkust van Mauritius vind je het mooie Belle Mare. Dit dorp wordt gekenmerkt door kilometers lange witte zandstranden en het azuurblauwe water van de Indische Oceaan. Geniet hier van het tropische klimaat, het warme zeewater en kom helemaal tot rust op een ligbedje in de zon met een tropische palmbomen op de achtergrond.

 

Aangezien Mauritius bijna in zijn geheel wordt omgeven door een koraalrif is het ook in Belle Mare een waar paradijs voor duikliefhebbers. Je vindt hier naast het beroemde zwarte koraal ook zeer indrukwekkende vissen, zeeschildpadden en andere onderwaterwezens zoals roggen en misschien zelfs rifhaaien. Zo zwemt hier o.a. de kleurijke koraalvlinder en de papegaaivis. Ook zou je zo maar eens dolfijnen kunnen spotten!