Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Kroatie ×
    • Zuid-Dalmatie ×
    • Mlini ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Mlini? Last minute Mlini en all inclusive Mlini vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Mlini van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Mlini te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Mlini is een badplaats in de regio Zuid-Dalmatie en is gelegen nabij Dubrovnik in Kroatie.

Lees meer

Populaire vakanties Mlini

Mlini – Oase van rust in de buurt van Dubrovnik

Mlini is een historisch vissersdorpje aan de Dubrovnik Riviéra en staat bekend om de perfecte ligging, het is heerlijk rustig en toch dicht bij bruisende stad Dubrovnik. Er is een boulevard met veel gezellige restaurantjes die helemaal doorloopt tot aan de buurdorpenSrebreno en Seline. Je kunt er heerlijke vis eten en ondertussen genieten van het uitzicht over de oceaan. Mlini is een authentiek dorpje met een rijke vegetatie en prachtige stranden. In de bergen direct achter de stad vind je veel groen. Er ontspringen verschillende vers waterbronnen in het gebergte. Vroegen werden de riviertjes gebruikt om de molens in het gebied te laten draaien. Deze authentieke molens zijn goed bewaard gebleven en nog steeds te bewonderen. De stad heeft zelf haar naam te danken aan de vele watermolens in de omgeving.

In de buurt van Mlini zijn nog veel monumentale overblijfselen te vinden uit de Griekse en Romeinse bezettingstijd. Je kunt het bos in gaan voor een wandeling of fietstocht. Toch opzoek naar iets anders? Er is ook een zandstrand en een nudisten strand bereikbaar per boot.