Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Kroatie ×
    • Istrie ×
    • Vrsar ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op vakantie naar het levendige vissersdorpje Vrsar in Istrie? Dan zit je hier goed! Het is een schitterende kustplaats in Kroatie waar je als toerist tussen de boeren, vissers en wijnbouwers loopt. Er zijn genoeg activiteiten en voorzieningen, zonder dat het erg toeristisch voelt. En er is voor ieder wat wils. Ga wandelen, kayakken, shoppen, vissen, duiken. Of maak een kleine roadtrip langs de kustlijn. Het centrum van Vrsar bestaat uit twee gedeelten: het oude en het nieuwe gedeelte. Het oude gedeelte ligt op een heuvel en straalt een en al cultuur en historie uit. Het nieuwe gedeelte ligt aan de voet van de berg en heeft een leuke vissershaven met een boulevard. Beide plekken zijn de moeite waard. Benieuwd wat er nog meer te doen is? Lees snel verder!

Lees meer

Populaire vakanties Vrsar

Wat te doen in Vrsar:

Eten en drinken in Vrsar

Als je lekker uit eten wil, hoef je niet ver te zoeken. Vrsar heeft verschillende restaurants en winkels. De meesten zijn op loopafstand. Wil je een avondje op de camping eten? Of wat snacks voor op de hotelkamer? Ga dan naar een van de supermarkten. Er zijn zogeheten ‘minimarkets’ maar ook gigantische winkels met een groot assortiment.

Lekker naar het strand

Overdag wil je waarschijnlijk naar het strand. Vrsar heeft een enorme kustlijn, dus je kunt elke dag een ander strand verkennen. De populairste stranden zijn Mulini Beach, Cuvi Beach en Skaraba Beach.

Prachtige archipel

Vergeet niet om bij de archipel te kijken. Dat is een verzameling van 18 onbewoonde eilandjes. Je ziet het vanaf de oever, maar voor de beste ervaring boek je een zeiltocht.

Weer Vrsar: overwegend zonnig

Vrsar heeft een warm zeeklimaat. De winters zijn koud en droog, de zomers zijn heerlijk warm met een klein beetje neerslag. Ga je voor de cultuur of architectuur op vakantie? Dan kun je er best in de wintermaanden naartoe. Maar als je toe bent aan een flinke dosis zon, dan kun je het beste in mei, juni, juli, augustus of september gaan. Dan is het minimaal 20 graden. In juli en augustus, de warmste maanden, lopen de temperaturen op tot 30 graden. Kortom, lekker warm, zonder dat het zweet je van je hoofd gutst.

Campings in Vrsar

Kroatië is een echt kampeerland. Je vindt er grote, goed onderhouden campings met voldoende faciliteiten. Dat geldt ook voor Vrsar. Zet je eigen tentje op of maak het jezelf gemakkelijk door een stacaravan te huren. Benieuwd geworden? Bekijk populaire campings en hotels in deze omgeving.