Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Italie ×
    • Toscane ×
    • Tavarnelle Val Di Pesa ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Tavarnelle Val Di Pesa

Tavarnelle Val di Pesa is één van de pittoreske verborgen pareltjes in Toscane. Deze kleine gemeente in de provincie Florence is de perfecte uitvalsbasis voor een zonnige en bourgondische vakantie. Stel je dit eens voor, je staat op met de groene heuvels van Chianti om je heen, geniet van een uitgebreid ontbijt onder de Italiaanse zon en fietst vervolgens langs talloze prachtige wijngaarden. Of maak er een cultureel uitstapje van. Ontdek de mooie architectuur van de kleine middeleeuwse dorpen of bezoek het indrukwekkende Florence. De dag sluit je af met een uitstekend wijntje op het terras terwijl je de zon onder ziet gaan. Wat wil je nog meer! Ga vakantie vieren in Tavarnelle Val di Pesa en kom ontspannen weer thuis. Vergeet niet een flesje Chianti mee terug te nemen.

Lees meer

Populaire vakanties Tavarnelle Val Di Pesa

Tavarnelle Val di Pesa: wijntjes, lekker eten & cultuur

Tavarnelle Val di Pesa is een rustige plaats in Italië en heeft een klein centrum met enkele pleintjes, smalle straten, restaurants, bars en winkels. Nu is er niet heel veel te doen in Tavarnelle zelf, maar de omgeving biedt volop natuur, cultuur en gezellige dorpen.

Beleef Tavernelle Val di Pesa optimaal tijdens jouw heerlijke vakantie wanneer je door het natuurrijke landschap wandelt. De prachtige wijngaarden zijn namelijk echt het bezoeken waard. Ook kun je er wijnproeverijen doen en meer leren over hoe olijfolie hier wordt gemaakt.

Toe aan ontspanning? Bezoek de diverse wellnesscenters rondom Tavarnelle Val di Pesa, met name Castello Del Nero is een aanrader. Sommige hotels bieden zelf enkele spafaciliteiten waar je kunt genieten

Doordat deze sfeervolle gemeente op slechts 30 a 40 minuten rijden van Florence ligt, kun je hier prima een dagje naar toe. Onderweg kom je allerlei kleine dorpen tegen waar je even tussenstop kunt maken. Ook liggen er ten zuiden van Tavarnelle Val di Pesa leuke plekjes zoals Tignano en Barberino.

Beste reistijd naar Tavarnelle Val di Pesa

Toe aan een warme en gezellige vakantie naar Tavarnelle Val di Pesa? Dan is mei tot en met september de beste tijd om op reis te gaan. In deze maanden schijnt de zon het meest en kan je genieten van aangename temperaturen. Zo is het in mei, juni en september ongeveer 22 graden en zijn juli en augustus het warmst met een gemiddelde temperatuur van 29 graden.

Enthousiast geworden? Bekijk dan meteen ons aanbod en dompel jezelf onder in de bourgondische leefstijl van de lokale bevolking tijdens een onvergetelijke vakantie in Tavarnelle Val di Pesa!