Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Italie ×
    • Florence ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Denk voor jouw volgende zonvakantie eens aan Florence in Italie. Combineer heerlijke rust, een prachtige omgeving en oneindig veel bezienswaardigheden. Tijdens een vakantie in deze schitterende Italiaanse regio geniet je van de imposante kathedraal de Duomo, drink je net zoals de locals een espresso aan de bar en kom je tot rust in de prachtig groene buitengebieden. De lokale Florentijnen maken met veel liefde de lekkerste gerechten voor je klaar, variërend van pasta’s en pizza’s tot desserts en ijsjes. Dit alles nuttig je in de indrukwekkende omgeving; Florence barst namelijk van de must-sees en doet niet onder voor een openluchtmuseum!

Lees meer

Populaire vakanties Florence

Cultuur in Florence

In het historische centrum van Florence, het Centro Storico, staat het meest bekende gebouw: de Cattedrale di Santa Maria, oftewel de Duomo. Alleen de buitenkant is al indrukwekkend met allerlei kleuren marmer, maar de binnenkant is werkelijk adembenemend en is dus zeker een bezoekje waard. Florence diende tevens als woonplaats van onder andere Leonardo Da Vinci en Michelangelo, dus ook hun werk is ruimschoots terug te vinden in de stad. 

Beste reistijd naar Florence

Met een Mediterraan zeeklimaat zijn de zomers warm in Florence en valt er amper neerslag. De temperaturen komen gemiddeld echter niet boven de 29 graden, waardoor het er ook in de warmste maanden prima uit te houden is. Daarbij beschikken verschillende accommodaties over een dakterras waarop je geniet van een prachtig uitzicht over de stad terwijl de zon achter de bergen zakt. Florence is niet alleen geschikt voor een zomervakantie, ook in het laagseizoen kun je er een veelzijdige vakantie beleven. Ga met het vliegtuig of kies voor een autovakantie naar Florence. Door haar gunstige ligging behoort dit zeker tot de mogelijkheden.

Florence en omgeving

Het binnenland van Toscane barst van de prachtige natuur en is zeker het bezoeken waard tijdens een vakantie in Florence. Ook vind je verschillende golfclubs buiten de stad en zijn er voor kinderen ook genoeg attracties in de buurt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Pinocchio Park of attractiepark Cavallino Matto, en geniet van een dag vol avontuur met het hele gezin.

Of je nu op zoek bent naar een vakantiebestemming vol natuur, cultuur, culinaire hoogstandjes of rust: Florence biedt met al haar veelzijdigheid écht voor ieder wat wils!