Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Italie ×
    • Sicilie ×
    • Taormina ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Taormina? Last minute Taormina en all inclusive Taormina vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Taormina van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Taormina te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Taormina is een stad in Italie en ligt aan de oostkant van het eiland Sicilie.

Lees meer

Populaire vakanties Taormina

Taormina - Pittoresk en historisch stadje op de berg

Taormina is een leuke stad, boven op de berg Monte Tauro. Van hier heb je een werkelijk adembenemend uitzicht over de azuurblauwe Ionische Zee en de wereldberoemde vulkaan de Etna! Dit schilderachtige plaatsje heeft o.a. een Grieks Romeins amfitheater en zodra je hier arriveert, voel je direct de magische en mythische atmosfeer. In dit theater wordt het Internationaal Filmfestival gehouden en er zijn in de zomermaanden concerten. Via een kabelbaan kom je van het stadje op de berg terecht in de baai van Mazarro voor een bezoek op één van de drukke strandjes.

 

Het grotendeels autovrije centrum van het pittoreske dorpje bestaat uit gezellige smalle straatjes waar je talloze winkeltjes, boetiekjes, restaurants en terrassen zult aantreffen. Het stadspark Giardini Publico biedt uitzicht over de zee. Voor de kust ligt het rotseilandje Isola Bella dat inmiddels met het land verbonden is, zodat het een schiereilandje is geworden. Dit is bovendien één van de meest bekende en meest gefotografeerde stukken van Taormina.