Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Italie ×
    • Sicilie ×
    • Letojanni ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Letojanni

Een vakantie naar Letojanni? Het is dé plek voor een rustige vakantie in Italie. Dit prachtige plaatsje op Sicilie is namelijk een onontdekte parel! Letojanni beschikt over een heerlijke boulevard en een gezellig centrum. Aan de boulevard zitten vele restaurantjes, waar je onder andere kan genieten van een typisch Siciliaanse pizza; een sfincione met prachtig uitzicht over de Ionische zee. In het sfeervolle centrum van Letojanni geniet je van optredens met live muziek. Daarnaast kan je heerlijk shoppen in één van de kleine authentieke winkeltjes. Ook andere bezienswaardigheden zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer. Bezoek bijvoorbeeld de Etna vulkaan of ontdek de andere gezellige dorpjes van dit eiland!

Lees meer

Populaire vakanties Letojanni

Letojanni - Gezellige Italiaanse badplaats op Sicilië

Het pittoreske dorpje Letojanni ligt net iets ten noorden van Taormina op het Italiaanse eiland Sicilië. Het is gelegen aan een mooi lang zandstrand. Deze prachtige badplaats is nog niet ontdekt door het grote toerisme, waardoor je hier goed kan genieten van een rustige vakantie. In het centrum vind je kleine en authentieke winkeltjes achter mooi gekleurde façaden. In de avonden kun je heerlijk wandelen over de boulevard gevolgd door een echte Siciliaanse maaltijd op één van de vele terrassen. Geniet van het adembenemende uitzicht over zee met een heerlijke glaasje wijn in je hand. Op het water valt ook genoeg te beleven, je kunt bijvoorbeeld parasailen, roeien of waterfietsen.

Bezienswaardigheden Sicilië

Als je op Sicilië bent kun je een bezoekje aan de vulkaan Etna niet vergeten! Deze ligt op ongeveer een uurtje rijden met de auto. Verder kun je ook naar de Dumo Santa Catarina kerk, deze authentieke kerk is het decor voor vele bruiloften. Houd je meer van natuur? Ga dan langs bij de Gole Dell’Alcantare, oftewel de ‘groene kloof’. Hier vind je prachtige rots formaties en mooie groene natuur.