Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Italie ×
    • Puglia ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

In de Italiaanse regio Puglia ligt Bari; een perfecte bestemming voor een zonvakantie vol historie en strand. Bari is een havenstad en heeft onder meer het prachtige Castello dat zeker een bezoekje waard is. De muren van dit Middeleeuwse kasteel lichten ’s avonds schitterend op en steken prachtig af tegen de robuuste kustlijn van Bari. Maar ook het oude centrum van de stad beschikt over minstens net zulke mooie bouwwerken. Gelegen aan de Adriatische Zee is Bari een heerlijke vakantiebestemming voor een strandvakantie vol zon. Ook voor de kinderen is er genoeg vertier te vinden. Wacht dus niet langer en geniet zelf van de prachtige Italiaanse havenstad Bari.

Lees meer

Populaire vakanties Bari

Historie in Bari

Eigenlijk is het oude stadsdeel Bari Vechia al een ware attractie op zich, maar wat je echt niet mag missen in dit historische centrum is de Basilica di San Nicola. Deze basiliek stamt uit de 12e eeuw en wordt nog steeds gezien als een belangrijk bedevaartsoord.

De stranden in Bari

Bari beschikt over meerdere heerlijke stadstrandjes. Hier geniet je heerlijk van de warme zonnestralen, maar ook van de prachtige onderwaterwereld. Neem dus zeker je snorkel mee, want er zwemmen talloze schitterende visjes aan de kust van Bari. Ook kun je prachtig duiken in de omgeving van Bari. 

Klimaat van Bari

Wie van zon houdt heeft een zeer breed reisadvies; namelijk van april t/m november. Tijdens deze maanden geniet je van temperaturen boven de 20 graden en is de kans op neerslag minimaal. In de winter blijft de temperatuur rond de 15 graden steken. Met voldoende zonneschijn is Bari nog altijd een heerlijke bestemming om de grijze wintermaanden te ontvluchten.

Hou je van heerlijk zomerse temperaturen, luieren op het strand en schitterende bezienswaardigheden? Dan is het Italiaanse Bari de perfecte vakantiebestemming voor jou en jouw gezin.