Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Italie ×
    • Gardameer ×
    • Desenzano Del Garda ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Desenzano Del Garda

Wil jij graag zonnen aan het Gardameer en daarnaast ook nog historische plekken bezoeken? Dan is Desenzano Del Garda de perfecte bestemming voor jouw volgende vakantie in Italie! Desenzano Del Garda ligt op de zuidoever van het Gardameer in de provincie Brescia. Lekker struinen door de winkelstraten, wandelen over de markt op dinsdag of een cappuccino drinken op het terras. In Desenzano Del Garda kan het allemaal! Neem ook eens een kijkje in de Duomo of bij het morene amfitheater wat in de ijstijd gevormd is. Desenzano heeft voor iedereen iets te bieden, dus kijk snel naar de mogelijkheden voor deze prachtige plaats en beleef een heerlijke vakantie!

Lees meer

Populaire vakanties Desenzano Del Garda

Wat te doen in Desenzano Del Garda

Naast genieten van de zon aan het Gardameer is er nog veel meer te beleven tijdens je vakantie in Desenzano Del Garda. Voor de echte shopliefhebbers zijn er meer dan genoeg winkels te vinden in deze mooie plaats. Van schattige boetiekjes en cadeauwinkels tot de mooiste designzaken, die ook nog allemaal tot laat in de avond geopend zijn in de zomermaanden. In de binnenhaven van Desenzano vind je allerlei prachtige historische panden, zoals het Palazzo Todeschini en het het standbeeld van Santa Angela Merici, een heilige uit 1722. Ook is het kasteel van Desenzano Dal Garda daar gevestigd en dat is zeker een bezoekje waard! Genoeg te beleven voor jong en oud in Desenzano Del Garda!

Desenzano Del Garda met kinderen

Voor een onvergetelijke vakantie met de kinderen is Desenzano Del Garda waar je moet zijn. Eindeloos spelen en zwemmen in het Gardameer of een wandeling naar Villa Romana met vele prachtige mozaïekvloeren in allerlei kleuren. Voor de kinderen is er meer dan genoeg te beleven in dit dorp. Even een dagje eropuit? Ga dan eens naar Gardaland, het Disneyland van Italië. Dit pretpark is leuk voor jong en oud en beschikt over meer dan 40 attracties, waardoor je je hier de hele dag zult vermaken. Niet zo’n fan van pretparken? Bezoek dan zeker Sealife. Hier zijn duizenden zeedieren te vinden die je ongetwijfeld zullen verwonderen. Kortom, genoeg te beleven met de kinderen in en rondom Desenzano Del Garda!

Enthousiast geworden na het zien van al het leuks wat er te beleven is in Desenzano Del Garda? Bekijk dan snel de opties en boek een vakantie naar deze prachtige locatie!