Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Tel Aviv ×
    • Israel ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:
  • Helaas bieden wij op dit moment geen accommodaties aan in tel-aviv.
    Bekijk onze beschikbare accommodaties in Tel Aviv:

Ga voor jouw volgende zonvakantie eens voor de combinatie van modern en historisch en geniet van alles wat Tel Aviv te bieden heeft. Deze grote, maar sfeervolle stad vind je in Israël, in de regio Plesjet Sjaron. Door de ligging aan zee biedt het een perfecte combinatie tussen strand en stad. In het oudste gedeelte van de stad vind je de wijk Jaffa dat ooit een klein dorpje aan de Middellandse Zee was. Hier geniet je van de traditionele sfeer uit het Midden-Oosten. Kleine straatjes, markthallen, restaurantjes; het is er allemaal in overvloed. De skyline van het nieuwe gedeelte van de stad kleurt ’s avonds schitterend op waarmee Tel Aviv haar moderne en indrukwekkende kant laat zien. Een vakantie naar Tel Aviv is zowel uniek als onvergetelijk!

 

Lees meer

Populaire vakanties Tel Aviv

Onze excuses

Jouw gekozen filter leverde helaas geen resultaten op.
Verwijder of kies een andere filter aan de linkerkant.

Strandvakantie in Tel Aviv

Naast een combinatie van een moderne, levendige stad versus een historisch oud centrum beschikt Tel Aviv ook over een heerlijke kustlijn. Hier vind je prachtige witte zandstranden en een kilometerslange boulevard vol winkeltjes en strandtenten, die de twee verschillende stadsdelen met elkaar verbindt.

Winkelen in Tel Aviv

Zoals het een moderne en grote stad betaamt, is het ook in Tel Aviv heel goed mogelijk om eindeloos te kunnen winkelen. Van kleine boetiekjes tot luxe winkels, maar ook verschillende winkelcentra met soms wel tot 400 winkels op één locatie. Laat wat plek over in je koffer, want hier zul je zeker slagen.

Vakantie Tel Aviv: klimaat en beste reistijd

Tel Aviv betekent letterlijk ‘lenteheuvel’ en met het heerlijke klimaat kun je er het hele jaar door genieten van een welverdiende zonvakantie. In slechts 4,5 uur vliegen waan je je al in een compleet andere wereld, en geniet je van de ultieme combinatie tussen stad en strand.

Hou jij van een grote levendige stad, maar kom je ook graag tot rust op een heerlijk zandstrand of aan een heerlijk luxe zwembad? Dan is Tel Aviv in Israël de perfecte bestemming voor jouw eerstvolgende zonvakantie.