St Giles London

  • *
  • *
  • *

Londen, Londen, Groot-Brittannie

  • Ideale uitvalsbasis voor een citytrip
  • Vlakbij het British Museum gelegen
  • Health- en fitnesscentrum aanwezig
  • Nette ingerichte kamers
Vanafprijs geldt op:
6 januari (3 dagen)
met 2 personen
Logies
Vliegreis
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 124

Informatie over St Giles London

St Giles London is een middenklasse 3-sterren hotel in Londen. In dit hotel geniet je van een aangename vakantie. Het hotel wordt gemiddeld beoordeeld met een 7,2 door meer dan 100 reizigers. Bekijk snel de foto's en reviews van St Giles London voor meer informatie. Boek jouw vakantie naar St Giles London en geniet van een heerlijke vakantie in Groot-brittannie!

Ligging

- Gezellige ligging, nabij vele restaurants, pubs, winkels en theaters.
- Oxford Street ligt om de hoek van het hotel en het British Museum op ca. 300 m.
- Metrostation Tottenham Court Road (Central Line) op ca. 100 m.

Met de trein:
- Vanaf het aankomststation van Eurostar, St. Pancras Station, kun je met de Piccadilly en Central Line naar metrostation Tottenham Court Road reizen. Vanaf hier wandel je binnen ca. 3 minuten naar het hotel. Totale reistijd is ca. 18 minuten.
- Je kunt ook te voet naar het hotel gaan, dit duur ca. een half uur.

Met de ferry:
- Met Stena Line kom je aan in Harwich, vanaf hier reis je met de trein naar Liverpool Street Station (treinticket inbegrepen). Stap hier over op metrolijn Central en reis naar Station Tottenham Court Road.

Met het vliegtuig:
- Vanaf luchthaven Heathrow reis je met de Piccadily Line binnen ca. 1 uur naar Leicester Square Station. Vanaf hier loop je binnen ca. 10 minuten naar Hotel St. Giles.
- Vlieg je naar London City, dan ben je nog ca. 35 minuten onderweg naar het hotel. Reis met de DLR en de Central Line.
- Vanaf Gatwick reis je met de trein en Victoria en Central Line binnen ca. 50 minuten naar het hotel.
- De luchthavens Southend, Luton en Stansted liggen verder buiten het centrum. Vanaf deze luchthavens ben je ongeveer een uur tot een 1 uur en 20 minuten onderweg naar het hotel.

Met de auto:
- Parkeren bij het hotel niet mogelijk.

Faciliteiten

- Receptie
- Liften
- Lounge
- Bar Hudson's House
- VQ 24 Hour Cafe
- Sage & Chili Restaurant
- Wifi in het gehele hotel tegen betaling
- Casino

Aanvullende informatie

Duurzaam reizen

Duurzaam reizen naar uw stedentrip Londen? Kies dan voor de trein!

Wist u dat u gemiddeld 7 keer minder CO2-uitstoot veroorzaakt wanneer u met de trein naar uw bestemming reist in plaats van met het vliegtuig? Wilt u weten hoeveel CO2 uitstoot u precies bespaart voor uw reis wanneer u met de trein reist, bereken het hier zelf.

Meer lezen over hoe wij ons steentje bijdragen aan Duurzaam Toerisme? Lees hier meer.


Informatie COVID-19

Accommodaties en leveranciers van toeristische diensten hanteren protocollen en regels om uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk te maken. Dat betekent dat er nog altijd wijzigingen kunnen zijn in het aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten op uw vakantiebestemming.

Overal gelden de afstand- en hygiëneregels en dient u thuis te blijven bij klachten die kunnen duiden op COVID-19. De mondkapjesverplichting geldt bijna overal en in sommige landen worden PCR- en/of sneltesten gevraagd bij binnenkomst op de luchthaven of aan de grens. Ook indien u gevaccineerd bent, gelden er nog regels. We zullen u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.

2G-maatregelen
In steeds meer landen zoals Tsjechië (per 22 november) en Duitsland (per 21 november) treedt inmiddels de 2G regeling in werking. Dat betekent dat u volledig Gevaccineerd tegen COVID-19 moet zijn of Genezen (max. 180 dagen). Uitsluitend met uw Coronapas met QR-code krijgt u toegang tot bijv. restaurants, hotels en bezienswaardigheden zoals musea. Bent u niet gevaccineerd of genezen, dan krijgt u met een negatieve PCR- of Antigeentest géén toegang. Heeft u bij ons een vakantie geboekt of staat u op het punt dit te doen dan adviseren wij u dringend aan deze 2G regel te voldoen.  

Oostenrijk lockdown
De Oostenrijkse regering heeft 19 november een volledige lockdown voor het hele land aangekondigd. Start is maandag 22 november voor een periode van voorlopig 10 dagen t/m 2 dec. De lockdown kan daarna nog voor maximaal 10 dagen verlengd worden, maar dit is nog niet bevestigd. Maatregelen zijn o.a. een volledige sluiting van alle hotels, restaurants, cafés en niet-essentiële winkels. Alleen supermarkten, drogisterijen en apotheken mogen open blijven.

Wij wijzen u er op dat het regelmatig voorkomt dat landen, deelstaten of zelfs accommodaties een eis tot volledige vaccinatie aan toeristen stellen. Mogelijke kosten die voortvloeien uit het annuleren van een reis omdat u niet voldoet aan deze eis liggen in de persoonlijke risicosfeer van de reiziger.

Bij uw reispapieren ontvang u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie regelmatig op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken en op www.rivm.nl. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen binnen Nederland en naar en in het buitenland.

 Entreetickets en excursies: Boek vooraf uw tickets en sla de wachtrij over.

Bekijk tickets en excursies