Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Griekenland ×
    • Zakynthos ×
    • Laganas ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Laganas? Last minute Laganas en all inclusive Laganas vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Laganas van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Laganas te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! Laganas is een populaire vakantie bestemming in Griekenland en is gelegen aan de zuidkant van het eiland Zakynthos.

Lees meer

Populaire vakanties Laganas

Laganas - Uitgaansdorp bij uitstek

Laganas is een moderne badplaats met een zeer bruisend nachtleven. Aan gezellige bars, discotheken en restaurants dan ook geen gebrek. Bars en discotheken in de stad zijn met name gericht op de Engelse jongeren, aangezien die de grootste groep vakantiegangers vormen in Laganas, maar dat doet niets af aan de gezelligheid.

 

Zakynthos ligt ten westen van het vaste land van Griekenland. Laganas is veruit de bekendste toeristische plaats van het hele eiland en er zijn dan ook genoeg faciliteiten die ervoor zorgen dat je hier een fijne en comfortabele vakantie zult hebben. Zo ligt Laganas aan een prachtige negen kilometerlange baai met heerlijke stranden. Watersportliefhebbers zijn hier ook aan het goede adres, er zijn namelijk vele mogelijkheden zoals jetskiën, parasailen, snorkelen en duiken.

 

Zakynthos staat bekend als groen eiland. Het eiland heeft een zeer rijke natuur. Laganas ligt in een vlakke omgeving. Fietsen is hier dan ook goed mogelijk. Laganas heeft tevens een schitterend zandstrand. Het eiland staat tevens bekend als startpunt voor tours naar het Marathonissi, schildpaddeneiland. Hier nestelt de beschermde Caretta Caretta schildpad zich. Je kunt ook een boottocht naar de grotten van Keri boeken. Daarnaast is een cruise naar het eiland Kefalonia, waarbij je ook de indrukwekkende Blauwe Grotten bezoekt, een aanrader.