Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Griekenland ×
    • Rhodos ×
    • Kiotari ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op het prachtige Griekse eiland Rhodos vind je Kiotari; een knus badplaatsje waar je heerlijk tot rust komt tijdens een zonvakantie met het hele gezin. Wat meteen opvalt zodra je dit dorpje binnenloopt is de rustige sfeer die er heerst. De huisjes zijn klein en kleurrijk, het zandstrand is breed en de natuur is er prachtig. Van palmbomen tot imposante gebergtes in het binnenland; het natuurschoon van Kiotari is net zo prachtig als afwisselend. Dit maakt ook dat je je echt in een andere wereld bevindt tijdens een heerlijke vakantie op dit Griekse eiland. Geniet van een goed boek en lekker drankje aan het zwembad van een van de aangename accommodaties, terwijl de kinderen zich vermaken in de kidsclub.

Lees meer

Populaire vakanties Kiotari

Kom heerlijk tot rust in Kiotari

Omdat Kiotari niet echt over een centrum beschikt is het de ideale vakantiebestemming om heerlijk tot rust te komen. Er zijn een paar straatjes met wat winkeltjes en restaurantjes waar een gemoedelijke en knusse sfeer heerst. Mocht je een wat grotere stad willen bezoeken dan is Lardos een aanrader, het centrum van deze levendige stad ligt slechts op 8 kilometer afstand van Kiotari.

Waterpret in Kiotari

Iedereen die gek is op watersport kan zijn hart ophalen in Kiotari. Aan het brede zandstrand vind je verschillende heerlijke accommodaties, waarvan velen een ruim aanbod op het gebied van watersport hebben. Waterskiën, snorkelen, varen: het is allemaal mogelijk tijdens een heerlijke zonvakantie in Kiotari.

Zonovergoten Kiotari

Met maximumtemperaturen van 33 graden tijdens de heetste zomermaanden is het in dit jaargetijde ook heerlijk vertoeven in Kiotari. Dobber uren op een luchtbedje in de Middellandse Zee, lees eindelijk dat goede boek vanaf een strandbedje of verwen jezelf met een heerlijke behandeling in een wellness-centrum dat je in sommige accommodaties vindt.

Denk voor jouw volgende vakantiebestemming vol zon eens aan het Griekse Kiotari, en geniet met het hele gezin van heerlijke rust en prachtige natuur.