Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Griekenland ×
    • Rhodos ×
    • Ialyssos ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Ialyssos? Last minute Ialyssos en all inclusive Ialyssos vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Ialyssos van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Ialyssos te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! Ialyssos ligt op het eiland Rhodos in Griekenland. Ialyssos is een ideale bestemming voor cultuurliefhebbers.

Lees meer

Populaire vakanties Ialyssos

Ialyssos - Een combinatie van cultuur & strand

Ialyssos ligt aan de noordwestkust van het Griekse eiland Rhodos. Hier proef je nog de typische Griekse sfeer. Op de lange zand/kiezelstranden waait bijna altijd een heerlijke koele wind. Voor de surfers is het bij Ialyssos een waar paradijs. Ialyssos wordt ook wel Trianda genoemd. Het toeristische dorpje heeft vele leuke restaurantjes en winkeltjes. Het ligt op ongeveer 10 kilometer afstand van Rhodos-Stad.

Bezienswaardigheden in Ialyssos

Ialyssos is één van de oudste stadstaten op Rhodos. De stad is op te delen in het nieuwe en het oude gedeelte. In het nieuwe gedeelte vind je restaurants, souvenirwinkels en andere winkeltjes. De oude stad ligt op de top van de heuvel. Hier kun je het dorpsplein bezoeken. De stad heeft een lange historie. Er zijn in de omgeving verschillende belangrijke overblijfselen gevonden. Dit alles maakt deze plek zeer geschikt voor cultuur liefhebbers.

Ialyssos is de ideale uitvalsbasis voor jouw vakantie Rhodos. In deze stad is namelijk genoeg te doen, cultuur, gezelligheid en een prachtig strand. Als je opzoek bent naar meer kun je gemakkelijk naar de hoofdstad van het eiland, Rhodos-stad. Daarnaast ligt het ook maar en paar minuten rijden van het vliegveld van het eiland. Dit alles maakt de ligging van Ialyssos ideaal.