Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Griekenland ×
    • Rhodos ×
    • Trianda ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Trianda? Last minute Trianda en all inclusive Trianda vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Trianda van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Trianda te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! Trianda is een rustige, zonnige badplaats op het eiland Rhodos, onderdeel van Griekenland.

Lees meer

Populaire vakanties Trianda

Trianda - een heerlijke zonbestemming

Trianda ligt aan de noordwestkust van het Griekse eiland Rhodos. Hier proef je nog de typische Griekse sfeer. Op de lange zand/kiezelstranden waait bijna altijd een heerlijke koele wind. Voor surfers is Trianda dan ook een waar paradijs.

Bezienswaardigheden in Trianda

Ga je op vakantie naar Trianda dan kan je prima het eiland Rhodos zelf ontdekken per huurauto of scooter. Over het gehele eiland verspreid vind je prachtige baaien en typische Griekse dorpjes. Rhodos-stad bereik je al in ca. 15 minuten. Breng ook een bezoek aan de Filerimos heuvel met het klooster. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over het eiland. Andere aanraders zijn de Vlindervallei, Epta Piges (de zeven bronnen) en leuke sfeervolle dorpjes als Lindos en Kalithea.