Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Griekenland ×
    • Rhodos ×
    • Trianda ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Zon, zee, strand. Dat klinkt goed, toch? Als je op zoek bent naar een ontspannen strandvakantie, dan is Trianda de perfecte bestemming. Het is een rustige, zonnige badplaats op Rhodos, een eiland van Griekenland. Trianda beschikt over een lang kiezelstrand waar het goed toeven is. Verder heeft het centrum diverse winkels, restaurants en bars. Hoewel het dorpje zelf weinig culturele bezienswaardigheden heeft, is er in de omgeving genoeg te ontdekken. Maak bijvoorbeeld een dagtrip naar Rhodos-stad of het klooster in Filerimos. De Griekse sfeer, in combinatie met mooie stranden, gezellige tavernes en mooie hotels maken van Trianda een fantastische vakantiebestemming!

Lees meer

Populaire vakanties Trianda

Vakantie Trianda - een heerlijke zonbestemming

Trianda, wat ook wel Ialyssos wordt genoemd, ligt aan de noordwestkust van het Griekse eiland Rhodos. Hier proef je nog de typische Griekse sfeer. Op de lange zand/kiezelstranden waait bijna altijd een heerlijke koele wind. Voor surfers is Trianda dan ook een waar paradijs. Het Ialysos strand is ideaal voor een ontspannen strandvakantie. Je kunt hier namelijk urenlang vertoeven op een ligbedje. 

Wat te doen in Trianda

Tijdens je vakantie in Trianda staat luieren op het strand voornamelijk op de planning. Maar er is meer dan alleen zon, zee, strand. Het leuke centrum is voorzien van vele gezellige restaurants, cafés en tavernes. Ook uitgaan is hier goed mogelijk dankzij diverse clubs en bars. Supermarkten en souvenirwinkels bevinden zich in de straten Trianton en Ialisou, te midden van hotels en appartementen.

Ga je op vakantie naar Trianda dan kan je prima het eiland Rhodos zelf ontdekken per huurauto of scooter. Over het gehele eiland verspreid vind je prachtige baaien en typische Griekse dorpjes. Rhodos-stad bereik je al in ongeveer 15 minuten. Breng ook een bezoek aan de Filerimos heuvel met het klooster. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over het eiland. Andere aanraders zijn de Vlindervallei, Epta Piges (de zeven bronnen) en leuke sfeervolle dorpjes als Lindos en Kalithea.

Wat is de beste reistijd naar Trianda? 

Vanwege het mediterrane klimaat is het tijdens de zomer goed toeven in Trianda. Je geniet dan van warme droge dagen en aangename watertemperaturen. De maanden juli en augustus zijn het warmst. Sommige dagen kan het wel 30 graden worden. En zelfs de temperatuur van het water is dan ongeveer 25 tot 30 graden. Maar ook in mei, juni, september en oktober is het weer heerlijk warm. De beste reistijd om op vakantie te gaan naar Trianda is dan ook tussen mei en oktober.

Het fijne strand, de ontspannen sfeer en leuke restaurants zorgen ervoor dat je een heerlijke vakantie in Trianda zult hebben. Bekijk alvast ons aanbod aan mooie hotels en beleef een heerlijke zonvakantie in Trianda!