Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Griekenland ×
    • Rhodos ×
    • Rhodos-stad ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Rhodos-stad

Op zoek naar een goedkope vakantie Rhodos Stad? Last minute Rhodos Stad en all inclusive Rhodos Stad vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Rhodos Stad van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Rhodos Stad te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! Rhodos Stad ligt in Griekeland en is de hoofdstad van het eiland Rhodos.

Lees meer

Populaire vakanties Rhodos-stad

Rhodos Stad - Prachtige ommuurde binnenstad

De stad ligt in het uiterste noorden van het eiland en is een belangrijke havenstad. De oude ommuurde binnenstad die in zijn geheel op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat heeft een gezellige sfeer en wordt gezien als één van de mooiste van de gehele Middellandse Zee. Je komt hier bijvoorbeeld nog prachtige moskeeën tegen uit het Turkse tijdperk, maar ook sporen uit het Byzantijnse en Italiaanse verleden. Houd je van shoppen dan moet je zeker een bezoek brengen aan de Socrates straat, hier bevinden zich namelijk de meeste winkels. Aan het einde van deze straat kom je uit op het gezellig Hippocrates plein waar je heerlijk kunt terrassen.

 

Verder beschikt de stad over de prachtige Mandraki haven met de drie kenmerkende traditionele windmolentjes, een archeologisch museum, vrijheidstoren, het paleis van de grootmeester, de oude stadspoorten en allerlei winkeltjes, restaurants en uitgaansgelegenheden. Voor een bezoek kun je dus zeker een paar dagen uittrekken aangezien Rhodos Stad beschikt over tal van bezienswaardigheden.

 

Voor het uitgaansleven moet je in de barstreet, ofwel Orfanidou zijn. In dit straatje zijn uitsluitend horeca gelegenheden gevestigd waar je 7 dagen per week feest kunt vieren.

 

Op ongeveer 2 km van de stad vind je het strand, waar je tal van watersportmogelijkheden kunt beoefenen.