Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
 • 1e persoon: 1-1-1990
 • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
  • Griekenland ×
  • Paros ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Ga voor een onvergetelijke zonvakantie naar het eiland Paros. Dit kleine eiland in Griekenland behoort tot de eilandengroep de Cycladen en ligt tussen het Griekse vasteland en Turkije in de Egeïsche Zee. Kenmerkend voor Paros zijn de pittoreske witte huisjes die omlijnd worden door enerzijds een strakblauwe lucht, en anderzijds azuurblauw zeewater. Verblijf in het levendige stadje Naoussa aan de noordkust van Paros of bezoek de schitterende Byzantijnse Katapolianíkerk in de hoofdstad Parikia. Ben je in een romantische bui? Bezoek dan met je partner een van de knusse baaitjes die op Paros te vinden zijn. Kortom, Paros beschikt over alle ingrediënten voor een heerlijke zonvakantie.

Lees meer

Populaire vakanties Paros

Veelzijdig Paros

Paros heeft een enorme veelzijdigheid te bieden. Zo vind je er bruisende badplaatsen en levendige stadjes, maar ook knusse dorpjes en rustige-, romantische baaitjes. Tel hier heerlijke zandstranden, schitterende natuur en prachtige culturele bezienswaardigheden bij op en je hebt de ideale vakantiebestemming. 

Paros: klimaat en reistijd

Na een overstap op een van de grotere Griekse eilanden land je na een uur of 4 al op het paradijselijke Paros, op de luchthaven van Parikia. In de maanden mei t/m oktober geniet je hier van heerlijk zomerse temperaturen boven de 20 graden. In de winter daalt de temperatuur naar een graad of 15, maar met veel zonneschijn en amper regen is Paros ook in de koudste maanden een heerlijke bestemming. Zo ontvlucht je gemakkelijk de Nederlandse winter met een vakantie op Paros. 

Paros met kinderen

Reis je met het hele gezin naar Paros? Dan is AquaParos nabij Naoussa zeker een bezoekje waard. Dit waterpark is geschikt voor kinderen van alle leeftijden en brengt een dag vol waterpret en avontuur. Aan talloze stranden zijn ook veel mogelijkheden voor watersport te vinden. Accommodaties beschikken vaak over heerlijke zwembaden waar de kinderen dag in dag uit lekker kunnen spelen.
 

Hou je van het rustige eilandleven vol zonneschijn en waar de levendigheid binnen handbereik ligt? Dan is Paros de ideale vakantiebestemming voor jou en jouw gezin.

Blog

 • Foto
  Wat te doen op Paros? Dit zijn onze 5 tips!
  03 december 2021

  Wij hebben voor je uitgezocht welke plekjes je echt niet mag missen tijdens je verblijf op Paros. Lees dus snel verder als je nog wat inside tips voor een vakantie op dit Griekse eiland kunt gebruiken!

  Wat te doen op Paros?