Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Griekenland ×
    • Marmari ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Toe aan een heerlijke vakantie waar je helemaal tot rust komt? Dan is een vakantie naar de stad Marmari op Kos echt iets voor jou! Geniet op het prachtige witte zandstrand Marmari Beach met schitterende duinen op de achtergrond. Naast relaxen op één van de ligbedjes kan je hier ook verschillende watersporten beoefenen, zoals surfen en parasailen. Daarnaast kan je in Marmari ook paardrijden, hoe gaaf! Een bezoekje aan de dichtbijgelegen zoutpannen is ook echt de moeite waard. Als je geluk hebt spot je hier zelfs flamingo’s! Geniet aan het einde van de dag in de gezellige tavernes van heerlijke Griekse mezzes. Wat wil je nog meer? Bekijk snel alle hotels en geniet van een ontspannen vakantie Marmari in Griekenland!

Lees meer

Populaire vakanties Marmari

Marmari 

Marmari is in de loop der jaren steeds verder uitgegroeid tot een volwaardige badplaats, maar heeft zijn bescheiden karakter behouden. Het ligt op slechts 10 kilometer van het vliegveld waardoor de transfer naar je accommodatie erg kort is. Oorspronkelijk behoort Marmari tot het traditionele dorpje Pyli. Dit pittoreske dorp is geheel in typisch Griekse stijl gebouwd en vanwege de authenticiteit erg populair bij toeristen. Je vindt hier bijvoorbeeld nog oude ruïnes van een Middeleeuws kasteel. Vergeet Pyli dus zeker niet tijdens je vakantie Marmari.

Bezienswaardigheden in Marmari

Marmari heeft een schitterend lang en breed strand met wit zand en groene achterliggende duinen. De zeebodem loopt geleidelijk af waardoor het erg geschikt is voor families met jonge kinderen. Aan de promenade vind je veel goede restaurantjes en strandtentjes en op loopafstand vind je de zoutpannen van Kos en strand van het nabijgelegen Tigaki. Door de centrale ligging op het eiland kun je gemakkelijk de omgeving ontdekken, waar genoeg te beleven valt. Je kunt bijvoorbeeld met de fiets naar Kos-Stad, waar je de Griekse cultuur kunt ontdekken of heerlijk shoppen!