Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Griekenland ×
    • Marmari ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Ben jij ook toe aan een heerlijke zonvakantie waar je helemaal tot rust komt? Dan is Marmari op het Griekse eiland Kos echt iets voor jou! Geniet op het witte zandstrand Marmari Beach met schitterende duinen op de achtergrond. Naast relaxen op één van de ligbedjes kan je hier ook verschillende watersporten beoefenen, zoals surfen en parasailen. Ben jij meer een liefhebber voor de natuur? Dan is een bezoek aan de dichtbijgelegen zoutpannen zeker de moeite waard. Als je geluk hebt spot je hier allerlei vogels, zoals flamingo’s. Vertoef vervolgens aan het einde van de dag in een van de tavernes en geniet van heerlijke Griekse mezzes. Wat wil je nog meer? Bekijk snel alle hotels en ontdek de Griekse cultuur in Marmari!

Lees meer

Populaire vakanties Marmari

Wat te doen in Marmari?

Oorspronkelijk behoort Marmari tot het traditionele dorpje Pyli. Het ligt op slechts 10 kilometer van het vliegveld waardoor de transfer naar je accommodatie erg kort is. Dit pittoreske dorp is geheel in typisch Griekse stijl gebouwd en vanwege de authenticiteit erg populair bij toeristen. Marmari is in de loop der jaren steeds verder uitgegroeid tot een volwaardige badplaats, maar heeft zijn bescheiden karakter behouden. Je vindt hier bijvoorbeeld nog oude ruïnes van een middeleeuws kasteel. Kortom: vergeet Pyli dus zeker niet tijdens je vakantie in Marmari.

Marmari met kinderen

Marmari heeft een schitterend lang en breed zandstrand en groene achterliggende duinen. De zeebodem loopt geleidelijk af waardoor het erg geschikt is voor families met jonge kinderen. Aan de promenade vind je veel goede restaurants en strandtentjes en op loopafstand vind je de zoutpannen van Kos en strand van het nabijgelegen Tigaki. Door de centrale ligging op het eiland kun je gemakkelijk de omgeving ontdekken, waar genoeg te beleven valt. Met de fiets kun je gemakkelijk naar Kos-Stad vanuit Marmari, waar je de Griekse cultuur kunt ontdekken of vertoeven in de winkelstraten!