Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Griekenland ×
    • Lambi ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Lambi? Last minute Lambi en all inclusive Lambi vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Lambi van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Lambi te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Lambi ligt in Griekenland op het eiland Kos. Lambi is een badplaats ten noordwesten van Kos-Stad, deze plaatsen liggen tegen elkaar aangegroeid. Een prima start voor jouw vakantie in Griekenland! 

Lees meer

Populaire vakanties Lambi

Lambi – Badplaats met bruisend centrum naast Kos-Stad

Lambi is een badplaats ten noordwesten van Kos-Stad, deze plaatsen liggen tegen elkaar aangegroeid. Het voordeel van Lambi is dat het er een stuk rustiger is dan in Kos-Stad. Ook heeft Lambi een prachtig zandstrand. Lambi is meer een toeristen wijk dan een stad, het is volledig ingericht op toeristen. Je vindt er vele hotels, restaurants, supermarktjes en verhuurbedrijven.

’s Avonds kun je je in het hoogseizoen goed vermaken in Lambi, er zijn verschillende grote discotheken. Je vindt in Lambi dan ook veel jongeren. Maar het is ook zeker geschikt voor andere vakantie gangers. 

Stranden en uitzicht

Lambi staat bekend om het prachtige strand, met het geweldige uitzicht op het eiland Pserimos. Vanuit het strand kun je het eiland goed zien liggen. Aan de noordzijde van de stad ligt een zeer breed fietspad. Je kunt gemakkelijk een fiets huren of een wandeltocht maken.

Prima uitvalsbasis voor Kos

Op het strand kun je allerlei activiteiten beleven, ga bijvoorbeeld beachvolleyballen of kies voor één van de vele watersporten. Of je gaat lekker genieten op het heerlijke zandstrand dat Lambi te bieden heeft. Vanuti Lambi kun je gemakkelijk te voet naar Kos-Stad, verder kun je gebruik maken van de stadsbus, fietsverhuur of een taxi. Je kunt ook kiezen om een excursie te doen, ga bijvoorbeeld naar Bodrum of een van de vele andere Griekse eilanden.