Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Griekenland ×
    • Lambi ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Lambi is een gezellige badplaats op het Griekse eiland Kos. Het ligt ten noordwesten van het populaire Kos-Stad en is een prima start voor jouw vakantie in Griekenland. Lambi is een stuk rustiger en je kan er dan ook lekker genieten op het heerlijke strand. Maar ook als je van actie houdt, zit je hier helemaal goed. Zo kan je in de omgeving prima fietsen en een mooie tocht maken langs interessante bezienswaardigheden. Of wat denk je van een bezoekje aan de thermale bron of een dagtrip naar het Turkse Bodrum? Lambi is erg geliefd bij jong en oud. Dus of je nu met vrienden, familie of kinderen op vakantie gaat; Lambi is een heerlijke plek voor iedereen. Bekijk snel de mooie hotels voor jouw volgende reis naar Griekenland!

Lees meer

Populaire vakanties Lambi

Vakantie Lambi 

De badplaatsen Lambi en Kos-Stad liggen tegen elkaar aangegroeid. Het voordeel van Lambi is dat het er een stuk rustiger is. Ook heeft Lambi een prachtig zandstrand en is het eigenlijk meer een toeristenwijk als echte stad. Je vindt er dan ook vele mooie hotels, restaurants, supermarktjes en verhuurbedrijven.

Lambi ligt op een hoek van het eiland Kos en bestaat uit een noordelijk en oostelijk deel. Het deel in het oosten is een stuk rustiger qua wind en golfslag. Daarom is deze plek erg geliefd bij gezinnen met kinderen. Vanaf het strand kan je de kleintjes goed in de gaten houden terwijl jij lekker weg droomt op je strandbedje. In dit gebied vind je ook vele kindvriendelijke hotels. 

Zonnen op het strand van Lambi

Lambi staat bekend om het prachtige strand, met het geweldige uitzicht op het eiland Pserimos. Vanaf het strand kun je het eiland goed zien liggen. Aan de noordzijde van de stad ligt een zeer breed fietspad. Je kunt gemakkelijk een fiets huren of een wandeltocht maken. Zo kan je zelf een leuke route plannen langs mooie bezienswaardigheden op het eiland.

Tip: de omgeving van Lambi en Kos-stad is vrij vlak. Wil je echter een langere route fietsen? Hou dan rekening met het heuvelachtige landschap van het eiland Kos. Dit is overigens wel de perfecte vorm van activiteit om aan je conditie te werken tijdens je vakantie in Griekenland.

Leuke activiteiten vlakbij Lambi

Op het strand kun je allerlei activiteiten beleven, ga bijvoorbeeld beachvolleyballen of kies voor één van de vele watersporten. Of je gaat lekker genieten op het heerlijke zandstrand dat Lambi te bieden heeft.

Vanuit Lambi kun je gemakkelijk te voet naar Kos-Stad. Verder kun je gebruik maken van de stadsbus, fietsverhuur of een taxi. Je kunt ook kiezen om een excursie te doen. Ga bijvoorbeeld naar Bodrum of een van de vele andere Griekse eilanden. 

Lambi: klimaat & beste reistijd

Het eiland Kos heeft een mediterraans klimaat met warme zomers en frisse winters. Van mei t/m september geniet je van aangename temperaturen van gemiddeld 27 graden, met uitschieters naar 32 graden in juli en augustus

Heb jij ook zin in een ontspannen zonvakantie? Bekijk dan eens de mooie hotels uit ons aanbod en laat je verrassen door het gezellige Lambi!