Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Griekenland ×
    • Agios Fokas ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Agios Fokas

Op het Griekse eiland Kos vind je de verrassende badplaats Agios Fokas. Eigenlijk kun je deze vakantiebestemming niet eens een dorp noemen, zo klein dat het is! Voor een rustige, ontspannen vakantie in Griekenland is dit dus een perfecte bestemming. Het ligt niet ver van Kos-Stad en bestaat eigenlijk slechts uit één lange weg met een paar luxe hotels. Gelegen aan de kust geniet je hier van een paar kilometer lang strand, wat Agios Fokas dus een ideale strandvakantie bestemming maakt. Dankzij de Agios Fokas Beach Club geniet je hier onder het genot van een hapje en een drankje van jouw vakantie op Kos! Wanneer ga jij?

Lees meer

Populaire vakanties Agios Fokas

Hotels in Agios Fokas, Griekenland

Agios Fokas is eigenlijk alleen een begrip vanwege de luxe hotels die zich bevinden aan de zee. De badplaats is gelegen in een rustige omgeving, vlakbij Kos-Stad. De omgeving is heuvelachtig, waardoor de hotels zich op de helling bevinden. Dit zorgt ervoor dat je een prachtig uitzicht hebt vanuit je hotel. Het Michelangelo Resort en Spa en Dimitra Beach Resort zijn uitstekende accommodaties voor bijvoorbeeld een all inclusive verblijf op Kos. Deze luxe resorts beschikken over alle benodigdheden voor een heerlijke vakantie in Agios Fokas! Welke heeft jouw voorkeur?

Leuke uitstapjes tijdens jouw vakantie in Agios Fokas

Kos-Stad ligt slechts op een kwartiertje rijden van Agios Fokas dus het is ideaal voor een dagje weg! Of huur tijdens jouw verblijf een fiets zodat je lekker fietsend richting de hoofdstad van het eiland kunt. Dit eiland wordt niet voor niets het fietseiland van Griekenland genoemd! Lekker lunchen en misschien een dagje op het strand in Kos-Stad doorbrengen is zeker een aanrader als je op zoek bent naar wat afwisseling tijdens jouw vakantie in Agios Fokas. Daarnaast zijn er ook vele boottochten of excursies naar andere eilanden te boeken, informeer bij je hotel naar de mogelijkheden.

Weer & beste reistijd Agios Fokas

Deze Griekse plaats heeft een mediterraan klimaat waar de zon heerlijk uitbundig schijnt. In de zomer lopen de temperaturen op tot zo’n 30 graden, ideaal om de verkoeling op te zoeken in het zwembad of de zee. ’s Avonds blijft het in deze periode nog lang aangenaam en kun je dus tot in de late uurtjes genieten op het terras! De beste reistijd voor een vakantie in Agios Fokas is van mei tot en met oktober, je hebt dan heerlijk vakantieweer.