Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Griekenland ×
    • Corfu ×
    • Agios Georgios South ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Agios Georgios South

In het zuiden van het eiland Corfu, is Agios Georgios South gelegen. Het bestaat ongeveer uit een kust van 2,5 kilometer met daaraan grenzend, mooie hotels, restaurants, bars en winkels. Veel faciliteiten vind je dan ook aan de kant van de zee, wat over het algemeen zorgt voor mooie fotokiekjes. Agios Georgios South is verder een vrij rustige badplaats, waar veel ruimte is voor ontspanning. Behoefte aan een wat meer levendige omgeving? De hoofdstad Kerkyra is slechts 3 kwartier rijden vanaf Agios Georgios South.

Lees meer

Populaire vakanties Agios Georgios South

Wat te doen in Agios Georgios South?

Alhoewel het in het Griekse Agios Georgios South vrij rustig is, kun je hier wel het één en ander doen. Denk aan wandelen door de olijfgaarden. Er zijn hier een aantal mooie paden waar je verder landinwaarts kunt gaan richting traditionele dorpjes als Argirades. In de buurt van Agios Georgios South, bevindt zich ook een natuurparadijs, Lake Korisson met mooie stranden en de prachtige achterliggende natuur, waar flora te vinden zijn in diverse soorten en maten.

Stranden in Agios Georgios South

Het strand ligt aan de zuidkant van het dorp en strekt zich vele kilometers uit. Het is perfect voor degene die op zoek zijn naar rust en ontspanning. Even genoeg gerelaxt? Beoefen dan een van de vele watersporten die op het strand te ondernemen zijn.

Horeca in Agios Georgios South

Tijdens een vakantie in Agios Georgios South, is er een goede variatie aan restaurant waar je kunt genieten van Griekse specialiteiten en streekproducten. Naast rustig je tijd doorbrengen in het restaurant of op een terrasje met een lekkere cocktail, is er ook nog het nachtleven wat niet kan ontbreken tijdens je tijd in Agios Georgios South. Er zijn namelijk vele feestevenementen. Zo is er een typische nachtclub, een karaoke bar en de niet te missen Griekse dansavonden.

Weer en klimaat in Agios Georgios South

Tijdens je vakantie in Agios Georgios South op het eiland Corfu, tref je een mediterraan klimaat. De zomers zijn dan heet en droog en in de winter heb je een wat zachtere temperatuur. Verder kan de temperatuur in de zomer oplopen tot wel 31 graden.
 
Ben jij nu benieuwd naar de rustige badplaats Agios Georgios South, waar je elk moment plaats kan nemen op een gezellig terrasje? Bekijk dan snel de mogelijkheden en regel je vakantie naar het Griekse eiland Corfu!