Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Frankrijk ×
    • Disneyland Parijs ×
    • Magny Le Hongre ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Magny Le Hongre

Magny le Hongre is dé uitvalsbasis voor een vakantie naar Disneyland Parijs. Magny le Hongre is een kleine gemeente in Frankrijk met zo’n 3270 inwoners en ligt op slechts vijf minuten rijden van het betoverende Disneyland. Met een taxi of met eigen vervoer ben je dus zo heen en weer zodat je geen minuut van je dag hoeft te verspillen aan de reis naar het pretpark. Magny le Hongre zelf is een rustig plaatsje met een ruime keuze aan comfortabele hotels en een aantal leuke restaurantjes waar je na afloop van je Disney avontuur even heerlijk bij kunt komen. Wie zijn Disneyland vakantie tot een groot succes wil maken, vindt in Magny le Hongre alles wat daarvoor nodig is. Bekijk snel al onze hotels en boek jouw favoriet!

Lees meer

Populaire vakanties Magny Le Hongre

Hotels bij Disneyland

Veel mensen gaan natuurlijk met het hele gezin op vakantie naar Disneyland en in Magny le Hongre vind je dan ook vele hotels die op gezinnen met kinderen zijn ingesteld. Door het hele stadje verspreid staan verschillende comfortabele hotels zoals het Vienna House Dream Castle. Dit themahotel met het thema sprookjes en ridders bereidt het hele gezin alvast voor op de magie die je in Disneyland te wachten staat. De gratis pendeldienst brengt je tot de ingang van het park.

Campanile Val de France is een comfortabel 4-sterren hotel met grote familiekamers. Dit hotel staat bekend om zijn Franse traditionele stijl. Ga naar de speelruimte voor een potje jeu de boule of ga op avontuur op de kinderboerderij. Ook dit hotel heeft een shuttle service om het hele gezin van Magny le Hongre naar Disneyland Parijs te brengen.

Goedkoop overnachten in de buurt van Disneyland

Wanneer je op zoek bent naar een voordelig hotel vlakbij Disneyland dan zijn er in Magny Le Hongre een aantal goede opties. Kies bijvoorbeeld voor B en B Disneyland Paris. Een gezellig budget hotel waar je tijdens je ontbijt uitkijkt over de prachtige binnentuin. Kies dit hotel of één van de andere goedkope hotels in Magny le Hongre met een shuttle service naar Disneyland. Zo overnacht je voordelig maar ben je met weinig moeite toch binnen enkele minuten in het meest betoverende themapark van Europa.

Oneindig plezier in Disneyland

Tijdens je vakantie in Magny le Hongre heb je natuurlijk maar één doel. Disneyland Parijs verkennen totdat je er bij neervalt! Sta vroeg op voor een lekker ontbijt in je hotel, laat je door de shuttle service naar Disneyland brengen en begin aan jouw ontdekkingstocht door het themapark. Ontmoet jouw Disney helden in levende lijven, draai jezelf helemaal duizelig in meer dan 50 attracties of laat je meevoeren tijdens één van de spectaculaire live shows. Een comfortabele overnachting in de buurt van Disneyland geeft jou de energie om de magie van het park voor de volle 100% in je op te nemen!