JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
De beste tips voor een vakantie in Makadi Bay

De beste tips voor een vakantie in Makadi Bay

Auteur: Trix  Gepubliceerd op: 19-07-2021


Ben je op zoek naar een vakantiebestemming waar het áltijd lekker weer is, maar wat nog relatief nieuw is? Dan is Makadi Bay in het oosten van Egypte wellicht iets voor jou. Je vindt hier enerzijds de echte Egyptische cultuur met kleine straatjes en drukke locals, maar anderzijds ook de rust die past bij een heerlijk ontspannen vakantiebestemming. Ben je benieuwd wat voor uitstapjes je kunt maken tijdens een vakantie in Makadi Bay, of welke bezienswaardigheden je er kunt bezoeken? Wij namen deze taak op ons om dit voor je uit te zoeken, komen ze!

Vroege vogel zonsopkomst

Wil je een vakantie ervaring die je nooit meer gaat vergeten? Dan is het echt een tip om één keer de wekker te zetten – we weten dat je dit liever niet doet op vakantie – en van de zonsopkomst te genieten. Makadi Bay is over het algemeen vrij druk, maar als je rond zes uur ’s ochtends op het strand komt hangt er een oase van rust. Omdat het klimaat behoorlijk constant is kun je er nagenoeg iedere dag genieten van deze schitterende zonsopkomst. Dus speel tóch een keer vroege vogel en laat je verbazen hoe de lucht de meest waanzinnige kleuren aanneemt tijdens de zonsopkomst in Makadi Bay.


Zonsopkomst bij Makadi Bay

Quad tocht bij zonsondergang

Nu je de zon op hebt zien komen is een ander leuk uitstapje om deze weer onder te zien gaan. Na het ochtendgloren over de Rode Zee kun je nu de zon in de woestijn weg zien zakken. Een echte highlight is het boeken van een quad tour, en op die manier avontuurlijk het binnenland in te rijden om de zonsondergang op één van de meest magische plekken te zien.

Golfen met uitzicht op de Rode Zee

Hou je er ook in het buitenland van ontspannen een balletje te slaan? Dan heeft Makadi Bay het perfecte uitstapje voor je. Je vindt er namelijk een golf resort waar je ook als gast een dagje heerlijk kunt golfen. De banen zijn goed onderhouden en bevatten maar liefst achttien holes, en met het uitzicht op de Rode Zee is de kans groot dat je nog nooit zó schitterend hebt kunnen golfen.


Golfbaan aan de Rode Zee

Ga tempels spotten

Het zou natuurlijk raar zijn om het land van de tempels te bezoeken, zonder daadwerkelijk een tempel gezien te hebben. Maar ook los van het cliché zijn deze tempels een echte bezienswaardigheid tijdens jouw vakantie in Makadi Bay. Je vindt ze bijvoorbeeld bij Caïro, al is dat wel een uur of zes rijden. Als je dus liever wat dichter bij jouw tijdelijke huis blijft dan zijn de tempels van Karnak een goede tip. Deze vind je in het binnenland van Egypte, aan de oever van de Nijl.


Tempels van Karnak

Hoteltip: Stella Beach Resort en Spa - Makadi Bay*****

En, is het ons gelukt jou enthousiast te krijgen over een vakantie naar Makadi Bay? Yes, dan is het nu tijd voor het volgende leuke onderdeel: het zoeken van de voor jou perfecte accommodatie. Ze houden wel van wat luxe in Egypte tegen betaalbare prijzen, dus kies snel jouw favoriet uit ons aanbod en wie weet zien we jou binnenkort in Makadi Bay.