Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Egypte ×
    • Rode Zee ×
    • Dahab ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Echte zonliefhebbers halen hun hart op in Dahab; een heerlijke vakantiebestemming in Egypte aan de Rode Zee. Hier schijnt de zon het hele jaar door, dus ook in de winter geniet je hier van een zonvakantie. Dahab ligt in het zuiden van de Sinaï woestijn wat heerlijke temperaturen betekent. Je vindt er verschillende accommodaties, waarvan velen over een kidsclub beschikken. Hiermee is Dahab ook perfect voor het hele gezin. Dobber lekker op een luchtbedje in de kalme Rode Zee terwijl de kinderen van de waterglijbanen sjezen. Of ga met het hele gezin snorkelen en ontdek de prachtige onderwaterwereld rondom Dahab. Ga je met ons mee op vakantie naar dit heerlijke vakantieparadijsje?

Lees meer

Populaire vakanties Dahab

Dahab voor jong en oud

In de verschillende accommodaties in Dahab is genoeg vertier te vinden voor jong en oud. De kleintjes vermaken zich in de kidsclub terwijl de oudere kinderen zich dagenlang in een van de zwembaden uitleven. ’s Avonds geniet je met het hele gezin van een heerlijk diner onder het genot van live muziek. 

Watersportactiviteiten in Dahab

Zowel op- als onderwater is er genoeg te doen in Dahab. Zo kun je er schitterend snorkelen en duiken. Dahab beschikt zelfs over een huisrif waar je gemakkelijk naartoe zwemt. Maar ook op het water zijn er genoeg activiteiten te vinden, zoals jetskiën en surfen. En lekker luieren op een strandbedje kan natuurlijk ook.

Heerlijke temperaturen in Dahab

Zonaanbidders halen hun hart op in Dahab. Met temperaturen die het gehele jaar boven de 20 graden blijven is het er zelfs in de winter strandweer. De zomers kunnen erg heet zijn, maar door de verkoelende zeewind is het ook dan prima uit te houden.

Dahab; de ideale bestemming voor een heerlijke zonvakantie met het hele gezin. Zien we jou binnenkort in een van de schitterende accommodaties genieten van de zon?