Nautic

  • *
  • *
  • *

Bremerhaven, Bremen, Duitsland

  • Start je dag met een fijn ontbijt
  • Verblijven in verzorgde kamers
  • Vlakbij rivier Geest gelegen
  • Vlakbij het centrum gelegen
Vanafprijs geldt op:
27 oktober (2 dagen)
met 2 personen
Logies & ontbijt
Eigen vervoer
Alle prijzen & boeken

* Prijs kan i.v.m. beschikbaarheid tot moment boeking wijzigen.

p.p. vanaf * 56

Informatie over Nautic

Ben je op zoek naar een fijne accomodatie in Bremerhaven? Dan is het 3-sterren hotel Arthotel ANA Nautic Bremerhaven wellicht de accomodatie waar jij naar op zoek bent! Schuif in de ochtend aan bij het ontbijt in het restaurant en ontdek vervolgens de omgeving met een wandeling of fietstocht. Het hotel ligt vlak bij het centrum en vlak bij rivier Geeste. Ga een dagje rond kijken in de haven of bezoek verschillende museums. Verblijf in een van de comfortabele kamers en geniet van een fijne vakantie bij Arthotel ANA Nautic. Zien we je snel in Bremerhaven?

Prima 3-sterren hotel in Bremerhaven

Ligging in Bremerhaven

Arthotel Ana Nautic is vlak bij het centrum van Bremerhaven gelegen. Het hotel ligt ook vlak bij rivier Geeste die kort daarna uitkomt in rivier Wezer. De haven ligt op een afstand van 2,8 kilometer van het hotel vandaan. Hou je van museums? Dan is Historisch Museum een echte aanrader. Dat ligt op een afstand van 2,1 kilometer van het hotel vandaan. 

Faciliteiten Arthotel ANA Nautic

De kamers van Arthotel ANA Nautic zijn voorzien van een eigen badkamer met douche. Vanuit de kamer heb je uitzicht over de stad, dus kun je alvast bekijken waar je naartoe zou willen gaan. De kamer beschikt verder over een tv, bureau en haardroger. Tijdens je verblijf kun je gebruik maken van gratis WiFi. 24 uur per dag kun je bij het hotel geniet van een heerlijk kopje koffie en in de ochtend kun je aanschuiven bij het ontbijt in het restaurant. 

Alle prijzen & boeken