Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Duitsland ×
    • Bremen ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op vakantie naar Bremen? Doen! Deze regio mag nog niet zo bekend zijn onder het grote publiek, toch is dit één van de meest verrassende gebieden van Duitsland. De gelijknamige stad Bremen en Bremerhaven, gelegen aan zee, vormen samen de kleinste deelstaat van Duitsland. Beide steden bieden volop vertier en bezienswaardigheden, maar ook de omgeving kent veel fiets- en wandelroutes waardoor je je hier geen moment verveelt. Een ander groot pluspunt is dat de regio Bremen slechts op ongeveer 4 uur autorijden ligt, natuurlijk afhankelijk van waar je vertrekt. Ideaal voor een lekker lang weekend of korte vakantie naar Duitsland!

Lees meer

Populaire vakanties Bremen

Cityhoppen in Bremen

Met een vakantie in deelstaat Bremen heb je de unieke mogelijkheid om één van de meest historische steden van Duitsland te bezoeken. Bremen is namelijk van oorsprong een echte Hanzestad waar veel handel werd gedreven. Dat zorgde voor veel rijkdom in de stad die tot op de dag van vandaag is terug te zien aan historische bezienswaardigheden zoals het Rathaus aan de Marktplatz, de Dom van Bremen en de nostalgische wijk Schnoor met haar schattige huisjes. Slechts op 60 kilometer afstand van Bremen ligt Bremerhaven. Je kunt beide steden perfect combineren door deze relatief korte afstand. Waai lekker uit aan zee en bezoek toffe hoogtepunten in de stad zoals het museum Klimahaus waar je een reis maakt door verschillende (klimaat)gebieden, zoals de woestijnen, jungles en gletsjers. In de buurt van de deelstaat Bremen vind je ook de mooie steden Hamburg en Hannover, welke zich perfect lenen voor een uitstapje tijdens je vakantie. 

De Sprookjesroute van Duitsland

Heb je al eens gehoord van de sprookjesroute in Duitsland? Dit is route van ongeveer 600 kilometer die ook door de deelstaat Bremen loopt. In de 19de eeuw hebben de Gebroeders Grimm allerlei sprookjes verzameld tijdens hun ontdekkingstocht door Duitsland. In verschillende dorpen en steden kwamen ze sprookjes tegen die je misschien wel kent van de Efteling. Zo kun je naar Hameln (bekend van de rattenvanger van Hamelen, maar ook sneeuwwitje, assepoester en hans en grietje kom je tegen op deze route. Het eindpunt van de sprookjesroute ligt in Bremen, bij de bronzen standbeeld van de Stadsmuzikanten.

Fietsen op vakantie in Bremen

Als je een fietsliefhebber bent, dan kunnen wij je de Weser-Radweg zeker aanraden. Deze fietsroute gaat van Bremen naar Bremerhaven (of andersom) en onderweg maak je kennis met leuke plaatsjes, de groene natuur en het platteland van Bremen. Bovendien ben je ook nog eens lekker actief bezig. Zet de fietsen op de fietsendrager van de auto en geniet van een autovakantie naar Bremen!