Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Duitsland ×
    • Brandenburg ×
    • Krausnick-Gross Wasserburg ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Krausnick-Gross Wasserburg

Wil je op vakantie naar Krausnick-Gross Wasserburg? Dan is de kans groot dat je speciaal komt voor het Tropical Islands Resort in Duitsland. Dit is één van de grootste waterpretparken van Europa en zelfs het grootste indoor subtropisch zwemparadijs ter wereld. Een oude zeppelin-hangar is omgetoverd tot een tropische bestemming. Je beleeft hier ultiem veel waterplezier met spectaculaire glijbanen, stroomversnellingen en een tropisch strand. Zo waan je je relatief dicht bij huis in de tropen! In dit gave waterpark wil je echt meerdere dagen zijn en daarom kun je overnachten in een hotelkamer of een stacaravan bij het waterpark. Jong en oud beleven het ultieme vakantiegevoel bij Tropical Islands in de regio Brandenburg.  

Lees meer

Populaire vakanties Krausnick-Gross Wasserburg

Onze excuses

Jouw gekozen filter leverde helaas geen resultaten op.
Verwijder of kies een andere filter aan de linkerkant.

Tropical Islands in Duitsland: dit kun je er doen!

Natuurlijk ben je nieuwsgierig naar wat je allemaal in deze oude zeppelin-hangar kunt beleven. Dat is een hoop! We beginnen met het tropische regenwoud. Je kunt hier ronddwalen tussen een grote diversiteit aan planten en er zelfs een waterval in deze grootste overdekte jungle ter wereld. Als je de uitweg hebt gevonden in het regenwoud kun je naar de coole glijbanen. Glij bijvoorbeeld van de hoogste glijbaan van Duitsland op 27 meter hoogte en vergeet de andere 8 glijbanen niet! Na al dat spektakel kun je uitrusten bij het spacenter. Je vind hier enorm veel spafaciliteiten waaronder een grote keuze in verschillende sauna’s. Buiten de hangar kun je ook zwemmen bij ‘Amazonia’. Bij dit buitenzwembad vind je onder andere een stroomversnelling van maar liefst 250 meter lang! Om het waterfeest compleet te maken is een tropisch strand met een lagune die je écht doet denken aan de Caribbean. Naast alle waterspeeltoestellen is er ook een kartbaan en klimwand en minigolf. Vervelen is er dus niet bij in Tropical Islands Resort in Duitsland!

Krausnick-Gross Wasserburg, méér dan alleen Tropical Islands

Krausnick-Gross Wasserburg ligt in een zeer groene omgeving. Rondom Krausnick-Gross Wasserburg vind je tal van onbekende, maar prachtige natuurgebieden. Op deze natuurlocaties kun je lekker actief de natuur verkennen met de vele fiets- en wandelroutes. Onderweg kom je bijzondere plekken tegen zoals oude brouwerijen, typisch Duitse vakwerkhuizen en mooie meren waarover je een boottocht kunt maken. Een vakantie Krausnick-Gross Wasserburg is dus méér dan alleen Tropical Islands!