Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Duitsland ×
    • Beierse Alpen ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Beierse Alpen

Beleef een heerlijke vakantie midden in de natuur in de Beierse Alpen. Dit bergachtige gebied is gelegen in het zuidoosten van Duitsland, tegen de grens aan met Oostenrijk. Met snelstromende rivieren, frisgroene alpenweiden, rustieke boerendorpjes en kristalheldere bergmeren tussen de glooiende heuvels kijk je hier werkelijk waar je ogen uit! Buiten de mooie natuur vind je hier ook vele kastelen en koninklijke paleizen. Maar ook is dit gebied bekend om zijn bier. Je vindt bijvoorbeeld vele bekende bierhallen in München: een waar paradijs voor de bierliefhebber. De Beierse Alpen vormen een veelzijdige bestemming in een prachtige setting!

Lees meer

Populaire vakanties Beierse Alpen

Vakantie Beierse Alpen

De Beierse Alpen zijn gelegen in het zuidoosten van Duitsland. In deze regio tref je hoge bergen aan, glasheldere meren, groene weiden en pittoreske dorpjes en stadjes. De hoofdstad van de deelstaat Beieren, waar de Beierse Alpen zich in bevinden, is München, zeker een bezoek waard!

Beierse Alpen: wat te doen? 

De mogelijkheden in de Beierse Alpen zijn talrijk. Het natuurgebied is geschikt voor zowel professionele hikers als families. Wil je van de gebaande paden afwijken, dan is geo-cachen daarvoor een leuke manier. Middels je gps ga je op pad om een cache (verstopplaats) met een logboek en een bescheiden cadeautje te vinden.

Het Königsmeer is een echte trekpleister, men noemt het het mooiste meer van Duitsland en doet je denken aan de Noorse fjorden door het omliggende berglandschap. Ook kan je een bezoek brengen aan de zoutmijn in Berchtesgaden of bezoek een van de mooie kastelen zoals bijvoorbeeld het Neuschwanstein-kasteel in Schwangau im Allgäu. Dit kasteel diende als voorbeeld voor het welbekende Disney-kasteel.

Cultuur en natuur in de Beierse Alpen

De Beierse Alpen zijn erg geliefd bij cultuur- en natuurliefhebbers. Er zijn verschillende bruisende steden en landelijke dorpjes te ontdekken. Ook is er veel cultureel erfgoed. De frisse berglucht maakt het ook een heerlijke bestemming om tot rust te komen. Maar ook als je actief bezig wilt zijn in de buitenlucht kan je er genoeg beleven. Zo zijn er talrijke wandel- en fietsroutes langs prachtige landschappen. En ben je even toe aan optimale ontspanning? Breng dan een bezoek aan een van de vele spa's en kuuroorden in de omgeving. 

Ben jij ook toe aan een vakantie in de natuur waarbij je ontspanning en actief perfect kan combineren? Breng dan een bezoek aan de Beierse Alpen. Kom helemaal tot rust en geniet van de prachtige omgeving.