Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
 • 1e persoon: 1-1-1990
 • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
  • Cyprus ×
  • Paphos ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Denk voor een heerlijke zonvakantie eens aan Paphos: een gebied in het zuidwesten van Cyprus. Zo vind je in Coral Bay bijvoorbeeld heerlijke stranden, bezoek je de stad Paphos voor prachtige ruïnes, winkels en restaurants en vind je in Chloraca schitterende natuur zoals rotsformaties en heel veel groen. Ook voor de kinderen is er genoeg te beleven. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan het Paphos Aquarium waar naast 72 aquaria met verschillende vissen ook een aquarium met krokodillen te vinden is. Wat de dag je ook gebracht heeft; in de haven van Paphos sluit je deze heerlijk af vanaf een van de vele gezellige terrasjes en geniet van al het lekkers dat de Cypriotische keuken te bieden heeft!

Lees meer

Populaire vakanties Paphos

Op avontuur in Paphos

Ben je naast een heerlijke strandvakantie ook op zoek naar een plek vol avontuur? Dan zit je in Paphos goed. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan de Rots van Aphrodite, waar volgens de legende de godin van de schoonheid geboren zou zijn uit de golven van de zee. Voor schitterende natuur bezoek je het Troodosgebergte, wat in een uurtje rijden gemakkelijk te bereiken is. Archeologieliefhebbers halen hun hart op in Kato Paphos, waar je een verzameling archeologische bezienswaardigheden vindt vlak naast de gelijknamige stad.

Het klimaat in Paphos

Met een beste reistijd tussen mei en november kenmerkt Paphos zich door een heerlijke lange zomer. Hierbij blijft de temperatuur steken rond een graad of 29, dus is het er ook hoogzomer heerlijk vertoeven. In de winter komt de temperatuur echter niet onder de 15 graden, en met voldoende zon is Paphos ook een ideale bestemming om de Nederlandse winters even te ontvluchten

Accommodaties in Paphos

Net zoals de omgeving zijn de accommodaties in Paphos ook heel divers. Zo zijn er luxe hotels te vinden met een heerlijke spa, zijn er ruime appartementen inclusief heerlijke woonkamer en keuken en vind je er grote resorts met animatieteams en kinderopvang.

Paphos biedt een perfecte vakantiebestemming voor iedereen die gek is op zon, zee, strand én cultuur. Zien we jou binnenkort flaneren langs de boulevard?

Blog

 • Foto
  Paphos: ideale strandvakantie & een dosis cultuur
  09 februari 2021

  Paphos is één van de meest populaire badplaatsen op het eiland Cyprus. Van gezellige stranden, tot een leuke boulevard en de nodige culturele highlights. Paphos biedt je een fijne combinatie voor een heerlijke zonvakantie!

  Paphos: ideale strandvakantie