The Ritz Village

  • *
  • *
  • *

Willemstad, Curacao, Curacao

  • Adults only hotel: vanaf 18 jaar
  • Neem een duik in het zwembad
  • Bezoek het eigen restuarant
  • Lopend richting Willemstad
Vanafprijs geldt op:
26 september (8 dagen)
met 2 personen
Logies
Vliegreis
Alle prijzen & boeken *Exclusief bijdragen SGR en Calamiteitenfonds (€ 12,50 per boeking).
p.p. vanaf 1300

Informatie over The Ritz Village

The Ritz Village is een middenklasse 3-sterren hotel in Willemstad. In dit hotel geniet je van een aangename vakantie. Bekijk snel de fotos van The Ritz Village voor meer informatie. Boek jouw vakantie naar The Ritz Village en geniet van een heerlijke vakantie in Curacao!

Adults-only hotel: Vanaf 18 jaar

Faciliteiten

The Ritz is gevestigd in een voormalige ijsfabriek, liefdevol gerestaureerd tot een boetiekhotel. Veertien kleurrijke gebouwen vormen een klein dorp. The Ritz ligt in Scharloo, de historische wijk van Willemstad. Het dichtstbijzijnde strand ligt op 5 minuten loopafstand. Op 5 minuten lopen van het hotel vind je bars, winkels en restaurants. De internationale luchthaven van Hato ligt op ongeveer 15 minuten rijden. De ruime studio's in loftstijl zijn gevuld met strakke, moderne meubels. Het hotel is al lang een plek om te genieten van kleurrijk Curaçao. Als je een echte stad wilt verkennen, zijn Punda en Otrobanda op slechts vijf minuten lopen, waar je de lokale smaak kunt proeven. Dit prachtige pand is een uitstekende optie om te genieten van een magische ervaring in deze geweldige stad. De Ritz heeft zojuist warm water geïnstalleerd voor al zijn douches en is nu een hotel voor volwassenen (18+).

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken