Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Canarische Eilanden ×
    • Tenerife ×
    • San Miguel De Abona ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie San Miguel De Abona

San Miguel de Abona is een knus stadje in het binnenlandse zuidelijke gedeelte van Tenerife, en daarmee perfect voor een vakantie vol zon en activiteiten op de Canarische Eilanden. Zo kunnen golfliefhebbers genieten van een van de prachtige golfbanen in de omgeving, vind je er schitterende natuurparken en is er een breed scala aan historische gebouwen te bezoeken. De witte laagbouw in het dorp maakt dat er een rustige sfeer heerst, en er zijn genoeg gezellige restaurants en winkeltjes te vinden. Ook voor een dagje strand zit je hier goed: Los Abrigos en de Amarilla Golf liggen op zo’n 10 km afstand en bieden heerlijke stranden om lekker aan bij te komen. San Miguel de Abona biedt dus alle ingrediënten voor een heerlijke en veelzijdige vakantie vol zon! Helemaal enthousiast geworden? Bekijk snel alle hotels!

Lees meer

Populaire vakanties San Miguel De Abona

Bezienswaardigheden in en rondom San Miguel de Abona

Naast 2 prachtige golfbanen en eindeloze natuur beschikt de omgeving van San Miguel de Abona ook over een rijke historie. Zo vind je er in het dorp bijvoorbeeld de prachtige Arcángelkerk, gebouwd in 1796, en het geboortehuis van Juan Bethencourt. Vanwege de perfecte ligging is de kust van Zuid-Tenerife zeer geschikt voor het beoefenen van allerlei watersporten zoals surfen, duiken en jetskiën. Hiervoor rij je in nog geen 15 minuten naar Los Abrigos of de Amarilla Golf.

 

Het klimaat in San Miguel de Abona

Met een temperatuur die zelfs in de winter rond de 18 graden ligt is San Miguel de Abona het gehele jaar een perfecte vakantiebestemming vol zon. Op z’n heetst is het er in juli en augustus, dan stijgt de temperatuur naar 29 graden. Kortom: San Miguel de Abona is het hele jaar door geschikt voor activiteiten in zowel de natuur als op het water.

 

Als je houdt van avontuur maar ook graag af en toe een dagje bijkomt op het strand is een vakantie in San Miguel de Abona de perfecte vakantiebestemming voor jou!