Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Canarische Eilanden ×
    • Gran Canaria ×
    • San Agustin ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie San Agustin

Op zoek naar een goedkope vakantie San Agustín? Last minute San Agustín en all inclusive San Agustín vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in San Agustín van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie San Agustín te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! San Agustín is een badplaats op de Canarische Eilanden en is gelegen in het zuiden van het eiland Gran Canaria.

Lees meer

Populaire vakanties San Agustin

San Agustín - Kom tot rust in deze mooie baai

Onder de rook van het massatoerisme van de naastgelegen badplaatsen Maspalomas en Playa del Ingles is het in San Agustín een stuk rustiger. Deze drie plaatsen worden samen ook wel de Costa Canaria genoemd. Het dorpje ontvouwt zich vooral rondom het door lavazand donkergekleurde strand Playa de San Agustín en ligt in een baaitje waardoor je hier goed kunt snorkelen en duiken. In het noorden vind je met Playa del Aguila bovendien nog een kiezelstrand en in het zuiden loopt Playa de las Burras naadloos over in Playa del Ingles. Achter de stranden ligt een gezellige wandelboulevard met winkeltjes, bars met terrassen en vele eetgelegenheden.

Geniet van het heerlijke klimaat

Vakantiegangers komen hier vooral vanwege de rust en kalmte en het prachtige weer. Een bruisend nachtleven hoef je hier dus ook zeker niet te verwachten, daarvoor kun je terecht in naastgelegen badplaatsen.