Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Canarische Eilanden ×
    • Gran Canaria ×
    • Playa De Taurito ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Playa De Taurito

Een oase van rust op Gran Canaria. Dat is Playa de Taurito in een notendop. Deze badplaats heeft alles wat je nodig hebt voor een comfortabele zonvakantie op de Canarische Eilanden. Ga lekker luieren aan het strand of kom in actie met diverse watersporten. Zin in een uitstapje? Kijk je ogen uit in het duingebied Dunas De Maspalomas. Het lijkt haast een woestijn! De meeste toeristen komen voor zon, zee en strand. Ze installeren zich met een boek aan het zwembad, of liggen lekker te bakken aan zee. Maar we kunnen ons voorstellen dat je op den duur wat actie wilt. Dat kan, de omgeving van Playa de Taurito biedt genoeg vermaak. Bekijk snel alle hotels en ontdek zelf snel wat deze kustplaats jou nog meer te bieden heeft!

Lees meer

Populaire vakanties Playa De Taurito

Wat te doen in Playa de Taurito

Centrum verkennen

In het centrum ga je een leuke avond of middag tegemoet. Je kunt hier uitstekend shoppen, dineren of zomaar even wat rondslenteren. Maak in elk geval een rondje door de historische wijk Vegueta. Deze pronkt trots op UNESCO’s Werelderfgoedlijst.

Dagje naar het waterpark

Een waterpark biedt verkoeling en adrenaline in een. Het is geweldig voor kinderen, hoewel volwassenen er stiekem ook van genieten. Als je bovenaan zo’n glijbaan staat komt het kind in je weer naar boven. Het bekendste park is Parque Acuático Oasis.

Omgeving verkennen

Playa de Taurito ligt tussen de bekendere plaatsen Puerto Mogan en Puerto Rico. Hier is net wat meer leven in de brouwerij. Je vindt er een groot aantal restaurants, winkels en watersportactiviteiten. Daarnaast is het een goede uitvalsbasis om een boottrip te maken.

Ontdek de leukste hotel deals

Wil jij graag naar Playa de Taurito? Dan wordt het tijd om een leuk hotel te boeken! Hoe eerder je boekt, hoe sneller de voorpret begint. Bekijk de mooiste accommodaties!