Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Canarische Eilanden ×
    • Fuerteventura ×
    • Playa Desquinzo ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Playa Desquinzo

Wil jij ook genieten in alle rust onder het genot van de warme zon? Ga dan op vakantie naar Playa Desquinzo. Deze badplaats is gelegen in het zuiden van Fuerteventura, wat een van de zonnigste eilanden op de Canarische Eilanden is. Het is heerlijk rustig in Playa Desquinzo waardoor het ideaal is voor iedereen die op zoek is naar ontspannen strandvakantie. Daarnaast loopt het mooie strand langzaam af in zee wat het perfect maakt voor gezinnen met kinderen. Het is ook een paradijs voor surfers, mede dankzij de sterke wind. Ben je op zoek naar meer vermaak? Breng dan een bezoek aan het nabijgelegen Jandia, Morro Jable of het Nationale Park Jandia. Tijdens een relaxte zonvakantie in Playa Desquinzo is er dus genoeg te beleven!

Lees meer

Populaire vakanties Playa Desquinzo

Vakantie Playa Desquinzo - een oase van rust 

Playa Desquinzo, ook wel genaamd Esquinzo, is een heerlijk rustig toeristenplaatsje gelegen op het mooie eiland Fuerteventura. Je vindt de badplaats tussen Jandia en Morro Jable. Esquinzo is voorzien van het prachtige goudgele strand Playa Esquinzo-Butihondo. Hier kun je tijdens je vakantie in alle rust urenlang wegdromen op je handdoek. En af en toe kun je een verfrissende duik maken in het warme water. Naast dat het strand langzaam afloopt heeft het ook de blauwe vlag. Waardoor het er schoon en veilig is. Ben je op het strand en wil je wat eten en drinken, kun je terecht bij de bar Atalaya. 

Wat te doen in Playa Desquinzo

In tegenstelling tot een groot deel van Fuerteventura beschikt de badplaats niet over een boulevard en centrum. Er is hier met name veel strand en er zijn enkele luxe hotels, waaronder het populaire Allsun Esquinzo Beach. Voor het dichtstbijzijnde centrum ga je naar het vlakbij gelegen en de drukkere plek Jandía. Hier vind je diverse winkels en enkele terrasjes. Een andere leuke tip tijdens je vakantie is een bezoek aan de plaats Morro Jable. Naast de pittoreske haven met gezellige restaurants vind je hier ook een schildpaddenreservaat. En voor de natuurfans onder ons is het Nationale Park Jandia een leuke aanrader.

Fuerteventura betekent sterke wind, waardoor het dus flink kan waaien op het eiland. Daarnaast zorgt de zee vaak voor hoge golven. Gelukkig is dit voor de surfliefhebbers ideaal! Heb je geen zin om je surfboard mee te sjouwen? Dan kun je ze op het strand of eventueel in je eigen hotel huren.  

Weer en beste reistijd Playa Desquinzo

Een van de zonnigste eilanden op de Canarische eilanden is Fuerteventura, wat perfect is voor een zonvakantie. Vanwege de sterke wind kan het er hard waaien. Toch is het er zelfs in de winter (november t/m april) nog aangenaam. De temperatuur is dan ongeveer 20 graden. Playa Desquinzo ligt in het zuiden van het eiland en dat biedt een paar voordelen. Zo is het altijd ietsjes warmer en is er minder wind dan in het noorden. In de zomer, die loopt van juni tot en met oktober, stijgt de temperatuur soms naar zo’n 30 graden. Dus eigenlijk is Playa Desquinzo het gehele jaar door goed te bezoeken.

Ben jij ook toe aan een ontspannen strandvakantie? Bekijk snel eens ons aanbod aan mooie hotels en beleef een heerlijke tijd in Playa Desquinzo!