Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Bonaire ×
    • Bonaire ×
    • Kralendijk ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Kralendijk

Ben je toe aan zon, ontspanning en prachtige natuur? Dan zit je in Kralendijk goed! De hoofdstad van Bonaire heeft veel te bieden. Van mooie pleinen en kerken tot sfeervolle terrassen. Ook is de haven een aanrader, hier meren geregeld grote cruise schepen aan die veel bekijks trekken. Rondom Kralendijk is er ook veel te doen. Zo zijn er vele prachtige stranden waar je uren lang kunt genieten van de zon en het uitzicht. Ook wordt er op Bonaire veel gesnorkeld en gedoken. De levendige onderwaterwereld rondom Kralendijk is een must-see als je hier bent. Dus ben je op zoek naar een vakantie in Kralendijk op Bonaire? Hieronder hebben we de beste Kralendijk deals op een rijtje gezet!

Lees meer

Populaire vakanties Kralendijk

Zonvakantie Kralendijk

Kralendijk is de hoofdstad van Bonaire, het kleinste eiland van het Caribische deel van Nederland. Ten opzichte van de andere twee eilanden is het hier dan ook relatief rustig. De stranden zijn er desondanks niet minder mooi op. Rondom het hele eiland zijn prachtige stranden te vinden. Van kleine strandjes langs de rotsachtige kust tot uitgestrekte zandstranden waar je heerlijk tot rust kunt komen.

Uitgaan in Kralendijk

Ook al zijn er hier geen grote clubs of discotheken te vinden, je kunt in Kralendijk zeker een gezellige avond op stap gaan! Enkele hotspots in deze gezellige stad zijn Spice Beach Club, Little Havana en Karel’s Beach Bar. Bij deze laatste bar zit je aan de boulevard, met een prachtig uitzicht over de zee. Ultiem genieten!

Watersporten, snorkelen en duiken 

Toch wel een van de dingen die je gedaan moet hebben als je naar Kralendijk gaat is snorkelen of duiken. Bonaire staat wereldwijd bekend als één van de beste snorkel locaties. Er komen jaarlijks dan ook vele toeristen uit de hele wereld om hier een duik te nemen. Heb je nog weinig ervaring met duiken? Geen zorgen, er zijn genoeg bedrijven die een cursus daarnaast ook een complete uitrusting aanbieden.

Kralendijk: geniet van de omgeving

Er zijn naast watersporten en genieten op het strand nog vele andere dingen te doen rondom Kralendijk. Zo heb je de grote zoutvlaktes, ‘donkey sanctuary’ waar je ezels kunt aaien en Klein Bonaire waar de natuur nog ongerept is. Naast Klein-Bonaire heb je ook nog Slagbaai National Park. Hier kun je de hele dag genieten van de wilde natuur. Wilde rotsformaties, cactussen en de hoogste berg van het eiland: de Brandaris.

Heb je al zin gekregen in een heerlijke vakantie naar Kralendijk, Bonaire? Bekijk onze vakantie deals en wie weet vlieg jij je volgende vakantie met ons mee naar Bonaire!