JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Onze allermooiste bounty eilanden » Prijsvrij Vakanties

Onze allermooiste bounty eilanden

Auteur: Trix  Gepubliceerd op: 21-02-2024

Waarschijnlijk hoef je geen beelddenker te zijn om meteen een heerlijk plaatje voor te zien bij de term ‘bounty eiland’. Tijdens een drukke dag op kantoor of tijdens het spitsuur in het gezinsleven is niets lekkerder dan even je ogen te sluiten en je op zo’n bounty eiland te bevinden. Parelwit zand tussen je tenen, een onwerkelijk azuurblauwe zee en een wuivende palm om het plaatje helemaal compleet te maken. Maar wacht, is er wél iets lekkerder dan hierover dromen: een bounty eiland bezoeken natuurlijk! Schenk die cocktail dus maar vast in en lees lekker mee over de allermooiste bounty eilanden.

Kijk je ogen uit op de Seychellen

De naam van deze eilandengroep is je vast al wel bekend, maar geloof ons als we zeggen dat de Seychellen in het echt nog véél mooier is dan je ooit had kunnen bedenken. Mahe, Praslin en La Digue zijn de drie voornaamste eilanden die stuk voor stuk prachtig zijn. De lokale bevolking is er heerlijk ontspannen en supervriendelijk en doet er alles aan jou een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Omdat het er slechts 2 uur later is dan de Europese zomertijd heb je geen last van een jetlag en zit je meteen in het heerlijke eilandleven.


Strand, Seychellen

Zongarantie op Maleisië

Wil je een absolute zongarantie en heerlijke temperaturen van minimaal 30 graden? Dan is Maleisië jouw bounty eiland! Geen weersvoorspelling checken, maar gewoon door het leven gaan gewapend met alleen teenslippers en zwemkleding. Langkawi Bay is zo’n heerlijke bestemming op Maleisië, waarbij je de stranden Tanjung Rhu, Pantai Cenang en Tengah Beach sowieso niet mag missen. Wat een luxe, een bucketlist met alleen maar stranden die je ‘moet’ bezoeken…


Pantai Cenang in Langkawi Bay

Blijf relatief dichtbij op de Kaapverdische Eilanden

Wil je wél de heerlijke vibe van een bounty eiland, maar dan zonder hier minstens twaalf uur voor in een vliegtuig te zitten? Dan hebben wij maar twee woorden voor je: Kaapverdische Eilanden! In een uurtje of zes lig je al heerlijk te bakken op een onbeschrijflijk mooi strand van bijvoorbeeld Ilha Do Sal of Boa Vista. De temperatuur komt er zelden onder de 25 graden dus wij zien geen enkele reden een lange broek mee te nemen naar dit heerlijke paradijsje!


Boavista in Kaapverdië


Wakker worden, nog héél even geduld. Om zelf van een welverdiende vakantie te genieten op één van onze heerlijke bounty eilanden moet je echt nog even aan de bak. Je moet namelijk nog kiezen welk eiland zich op kan gaan maken voor jouw komst! Even tussen ons: eigenlijk maakt het niet zo heel veel uit, want een bounty eiland staat hoe dan ook voor maximaal ontspannen. Geniet!