Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Kaapverdische Eilanden ×
    • Boa Vista ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Boa Vista

Welkom op Boa Vista; een prachtig idyllisch eiland dat tot de Kaapverdische Eilanden behoort en waar het 365 dagen per jaar vakantie is. Het levensmotto van de locals is ‘no stress’ en dit is het beste ingrediënt voor een heerlijk rustgevende zonvakantie aan de Atlantische Oceaan. Door de altijd aanwezige zeewind is het er zelfs in de heetste maanden aangenaam vertoeven, en kunnen ook surfers er hun hart ophalen. Je vindt er de meest heerlijke stranden en de meest schitterende stadjes. Na dagenlang luieren tijd voor wat actie? Dan verken je met een snorkel de schitterende onderwaterwereld of ga je op buggy-tour door de woestijn.

Lees meer

Populaire vakanties Boa Vista

Bezienswaardigheden op Boa Vista

De hoofdstad van Boa Vista, Sal Rei, betekent letterlijk ‘koning zout’ en dankt zijn naam aan de zoutwinning die er plaats heeft gevonden. Je vindt er schitterende huizen uit de tijd dat de Portugese kolonisten zich hier vestigden. De vakantiesfeer is er in overvloed aanwezig; zo is er bijna overal op straat muziek te horen en hoef je niet gek op te kijken als er op straat wordt gedanst. De mooiste stranden van Boa Vista vind je in Chaves, waar je met een beetje geluk zomaar een zeeschildpad tegen kunt komen op het strand. 

Wat te doen op Boa Vista

Boa Vista staat voornamelijk bekend om haar schitterende zandstranden die aan de azuurblauwe oceaan grenzen. Hier kun je jezelf dagenlang vermaken met een goed boek op een strandbedje terwijl de kinderen op het strand en in de zee spelen. Omdat de lokale bevolking allesbehalve haast heeft dragen zij er optimaal aan bij om jouw vakantie zo heerlijk en rustgevend mogelijk te laten verlopen. 

Vakantie Boa Vista: voor ieder wat wils

Er zijn verschillende accommodaties op Boa Vista te vinden met ieder zijn eigen kenmerken, waardoor er voor zowel jong als oud genoeg te beleven is. Zo zijn er accommodaties die een animatieteam aanbieden en avondshows verzorgen, maar zijn er ook rustigere accommodaties te vinden die over een spa en wellness beschikken.

 

Ben je op zoek naar een heerlijke vakantiebestemming waar je van parelwitte stranden en dagen vol zonneschijn kunt genieten? Dan heeft Boa Vista alles om jou van een heerlijke rustgevende vakantie te voorzien.