JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Transfertijd Tunesië » Transfer naar hotel » Prijsvrij.nl

Transfertijden Tunesië

Daar ben je dan, in Tunesië! Nu vraag je je af: hoelang is het rijden naar mijn hotel? Na een lange vlucht is het vaak een stuk gemakkelijker reizen naar de plaats van bestemming met een transferbus. Voor veel reizigers is het belangrijk dat de transferservice van het vliegveld naar de accommodatie niet te lang duurt. Zo kun je zo lang mogelijk genieten van jouw zonnige vakantie! Om je op weg te helpen met de keuze van bestemming of plaats, hebben wij een overzicht gemaakt van de meest populaire bestemmingen in Tunesië met de transfertijden. Of je nou vliegt naar Djerba, Enfidha of Monastir. 


Wanneer de transfer bij je reis zit inbegrepen wordt je vaak opgewacht door de reisleiding op de luchthaven. Een host of hostess zorgt ervoor dat je in de juiste bus zit die naar jouw hotel rijdt. Tijdens de transfer krijg je alvast wat informatie van de reisleiding over jouw accommodatie en de omgeving in Tunesië. Deze vertelt je bijvoorbeeld wat meer over het land, de excursie mogelijkheden en belangrijke gegevens tijdens je vakantie. Het kan voorkomen dat de bus wat extra stops maakt bij andere hotels om andere reizigers af te zetten. Vaak proberen ze dit te beperken tot een minimum zodat je snel bij je hotel bent en je vakantie snel kan beginnen!

Als je apart een transfer hebt bijgeboekt dien je opzoek te gaan naar de desbetreffende transferbalie. Hoe dit zit staat aangegeven in jouw reisbescheiden. 

Is de transfer inbegrepen bij mijn reis naar Tunesië?

Of bij jouw reis de transfer zit inbegrepen hangt af van de bestemming waar je heen gaat in Tunesië en de reisorganisatie. Op het prijsoverzicht bij de verschillende accommodatiepagina's staat vermeld of de transfer is inbegrepen bij jouw vakantie. Indien vermeld staat dat de transfer optioneel is kan deze tijdens stap 2 van het boekingsproces als extra optie worden gekozen.

Mocht je twijfelen of de transfer van de luchthaven naar je accommodatie is inbegrepen, neem dan contact op met onze reserveringsafdeling via het contactformulier of per telefoon via 085 2085 551. We kunnen natuurlijk altijd de opties voor je bekijken om deze alsnog los bij te boeken. 


Bovenstaande transfertijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Houdt er rekening mee dat er onderweg soms een korte pauze wordt gehouden of andere onvoorziene omstandigheden kunnen plaatsvinden waardoor de transfertijden kunnen afwijken.

Djerba (DJE)
De transfertijd vanaf luchthaven Djerba:

Djerba: circa 25 min


Houmt Souk: circa 15 min


Midoun: circa 35 min


Zarzis: circa 65 min 


 

Monastir (MIR)

De transfertijd vanaf luchthaven Monastir:


Monastir: circa 10 min


Port el Kantaoui: circa 40 min


Skanes: circa 5 min


Sousse: circa 30 min
 
 

 

Enfidha (NBE)
De transfertijd vanaf luchthaven Enfidha:

Hammamet: circa 40 min


Mahdia: circa 95 min


Monastir: circa 65 min


Nabeul: circa 55 min


Port el Kantaoui: circa 35 min


Skanes: circa 55 min


Sousse: circa 40 min


Yasmine Hammamet: circa 35 min